​Як швидко позбутись синців: Кілька дієвих способів прибрати досадну "прикрасу"

Синці суттєво псують зовнішній вигляд. Потрібні тижні, щоб вони зійшли. Деякі користуються спеціальними мазями, щоб прискорити процес відновлення шкіри. Втім, є й не менш ефективні способи, як швидко позбутись синців, пише pixelinform.

Що можна спробувати

Корінь імбиру

Багатьом відомо, що цей продукт неймовірно корисний і цінний: корінь імбиру має масу корисних властивостей. Не всі при цьому знають про те, що рослина допоможе у боротьбі з синцями.

Для цього потрібно за допомогою тертки довести корінь імбиру до стану кашки і нанести на синець. Фіксуємо за допомогою пов'язки та вирушаємо спати.

Процедуру варто провести двічі для прискорення процесу загоєння синця.

Алое

Алое вкрай корисний для шкіри і надає потужну ранозагоювальну дію. Для того, щоб засіб виявився найбільш ефективним, потрібно застосовувати його правильно.

Зрізаємо потрібну кількість алое, ховаємо його в холодильник на сорок хвилин. Після цього можна обробити синець або просто прикласти до нього рослину. Процедуру можна проводити необмежену кількість разів.

Петрушка

Ця рослина теж чудово справляється із завданням усунення синців. Рослину потрібно подрібнити. Отриману суміш за допомогою пов'язки кріпимо на область синця та тримаємо протягом ночі.

Ви будете здивовані! Лікар розвінчав три найпопулярніші міфи про випадіння волосся

неділя, 8 вересень 2024, 5:40

Ряд речей може спричинити випадання волосся, однак існує ряд міфів і неправильних уявлень про те, чому це відбувається, передають Патріоти України. Які неправильні думки щодо випадіння волосся існують, розповідає РБК-Україна посиланням на Daily Expres...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...