Як швидко прибрати неприємний запах із холодильника: ТОП-5 простих трюків, які назавжди полегшать життя

Неприємний запах в холодильнику почав турбувати багатьох українців. Причиною стали регулярні відключення світла. У зв'язку з цим продукти почали дуже швидко псуватися, передають Патріоти України.

Виявляється, неприємний запах в холодильнику можна дуже швидко прибрати. Варто лише знати кілька простих секретів. Главред розповідає, як легко і просто позбутися неприємного запаху в холодильнику, а також запобігти його подальшій появі.

Оцет

Різкий запах оцту легко прибирає весь неприємний запах в холодильнику. Щоб приготувати оцтовий розчин, потрібно змішати оцет та воду у співвідношенні 1:1. Далі ретельно протріть цією сумішшю усі поверхні всередині холодильника. Будьте певні, що ця суміш не тільки впорається з неприємним запахом, а й знищить усі бактерії, які є в холодильнику. Якщо ви боїтеся, що в холодильнику після цього буде неприємний запах оцту, то хвилюватися немає про що, адже він безслідно зникне через кілька годин.

Сода

Ще одним ефективним засобом від неприємного запаху в холодильнику є содовий розчин. Щоб приготувати розчин, потрібно змішати 2 ст. л. соди в 1 л. води. Отриманим розчином потрібно ретельно вимити холодильник. Після того, як холодильник вимито, потрібно насипати у якусь ємність трохи соди та поставити її в холодильник. Змінюйте соду раз на три місяці і неприємні запахи вас ніколи більше не турбуватимуть.

Кава

Кава дуже добре перебиває запахи. У зв'язку з цим кавові зерна дуже часто використовують у магазинах парфумерії. Щоб наповнити холодильник приємним кавовим ароматом, варто поставити до холодильника баночку з кавовими зернами. Також підійдуть ємності з розчинною чи заварною кавою.

Активоване вугілля

Чудовим помічником у боротьбі з неприємним запахом є активоване вугілля. Для цього потрібно подрібнити до порошкоподібного стану 20-25 таблеток вугілля. Після цього пересипте отриманий порошок у якесь блюдечко та поставте в холодильник. Через 5 днів увесь неприємний запах у холодильнику зникне. Варто зауважити, що деякі господині для профілактики утворення неприємних запахів завжди тримають в холодильнику активоване вугілля.

Лимон

Позбутися неприємного запаху також допоможе лимонний сік. Для цього потрібно видавити сік з однієї половинки лимона та змішати його з невеликою кількістю води. Після цього за допомогою ганчірки ретельно протріть холодильник отриманим розчином. Щоб неприємний запах більше не утворювався, можете розрізати іншу половинку лимона на кілька маленьких шматочків та розкласти їх у холодильнику. Міняти шматочки лимону потрібно раз на два дні.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...