Наближаються новорічні свята і багато господинь вже склали меню, в якому обов’язково буде смажена чи печена риба, передають Патріоти України.
Якою б смачною не вийшла страва, у процесі приготування майже вся квартира наповнюється стійким запахом, який неможливо швидко вивести простим провітрюванням. Крім того, він проникає в одяг та навіть у волосся. На щастя, є швидкий і ефективний спосіб, який допоможе позбавитися не тільки запаху риби, але й інших смажених продуктів.
Насамперед не забудьте включити витяжку під час приготування їжі. А після того, як страва буде готова, вимийте весь посуд, плиту й провітріть приміщення. Наступний етап – використовувати невелику народну хитрість.
Змішайте склянку води з чотирма столовими ложками оцту та кількома гвоздиками. Отриману суміш доведіть до кипіння і залиште остигати на плиті. Оцтово-гвоздична суміш нейтралізує запах риби та смаженої олії. Якщо оцет вам дуже неприємний, замість нього можна використовувати цедру лимона.
Пригадайте якусь пісню, яку ви полюбили ще у дитинстві і досі слухаєте її з великим задоволенням. Психологи кажуть, що почута в ранньому віці музика залишає у нашій пам’яті непозбувний слід. Втім, із наближенням старості наші музичні смаки зазнають неа...
Мова може видати набагато більше, ніж ми думаємо. Психологи наголошують: навіть кілька невдалих фраз у розмові здатні створити враження невпевненої людини, яка сумнівається у власних словах та рішеннях, передають Патріоти України. Експерти виділяють кі...