Наближаються новорічні свята і багато господинь вже склали меню, в якому обов’язково буде смажена чи печена риба, передають Патріоти України.
Якою б смачною не вийшла страва, у процесі приготування майже вся квартира наповнюється стійким запахом, який неможливо швидко вивести простим провітрюванням. Крім того, він проникає в одяг та навіть у волосся. На щастя, є швидкий і ефективний спосіб, який допоможе позбавитися не тільки запаху риби, але й інших смажених продуктів.
Насамперед не забудьте включити витяжку під час приготування їжі. А після того, як страва буде готова, вимийте весь посуд, плиту й провітріть приміщення. Наступний етап – використовувати невелику народну хитрість.
Змішайте склянку води з чотирма столовими ложками оцту та кількома гвоздиками. Отриману суміш доведіть до кипіння і залиште остигати на плиті. Оцтово-гвоздична суміш нейтралізує запах риби та смаженої олії. Якщо оцет вам дуже неприємний, замість нього можна використовувати цедру лимона.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...