Наближаються новорічні свята і багато господинь вже склали меню, в якому обов’язково буде смажена чи печена риба, передають Патріоти України.
Якою б смачною не вийшла страва, у процесі приготування майже вся квартира наповнюється стійким запахом, який неможливо швидко вивести простим провітрюванням. Крім того, він проникає в одяг та навіть у волосся. На щастя, є швидкий і ефективний спосіб, який допоможе позбавитися не тільки запаху риби, але й інших смажених продуктів.
Насамперед не забудьте включити витяжку під час приготування їжі. А після того, як страва буде готова, вимийте весь посуд, плиту й провітріть приміщення. Наступний етап – використовувати невелику народну хитрість.
Змішайте склянку води з чотирма столовими ложками оцту та кількома гвоздиками. Отриману суміш доведіть до кипіння і залиште остигати на плиті. Оцтово-гвоздична суміш нейтралізує запах риби та смаженої олії. Якщо оцет вам дуже неприємний, замість нього можна використовувати цедру лимона.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...