Наближаються новорічні свята і багато господинь вже склали меню, в якому обов’язково буде смажена чи печена риба, передають Патріоти України.
Якою б смачною не вийшла страва, у процесі приготування майже вся квартира наповнюється стійким запахом, який неможливо швидко вивести простим провітрюванням. Крім того, він проникає в одяг та навіть у волосся. На щастя, є швидкий і ефективний спосіб, який допоможе позбавитися не тільки запаху риби, але й інших смажених продуктів.
Насамперед не забудьте включити витяжку під час приготування їжі. А після того, як страва буде готова, вимийте весь посуд, плиту й провітріть приміщення. Наступний етап – використовувати невелику народну хитрість.
Змішайте склянку води з чотирма столовими ложками оцту та кількома гвоздиками. Отриману суміш доведіть до кипіння і залиште остигати на плиті. Оцтово-гвоздична суміш нейтралізує запах риби та смаженої олії. Якщо оцет вам дуже неприємний, замість нього можна використовувати цедру лимона.
Наші пащури вірили, що деякі речі можуть бути не тільки корисними у побуті, але й виступати як обереги. І тому ставилися до таких предметів шанобливо і обережно. Кілька речей у домі які є насправді практично в кожного українця, можуть бути потужними за...
Імбир давно здобув репутацію природного засобу, який підтримує здоров’я та допомагає при різних недугах. Особливо він цінується за здатність полегшувати травлення та зменшувати запальні процеси, передають Патріоти України. Цей ароматний корінь широко в...