
Щоб не витрачати багато часу на приготування вечері - зробіть таку гречку на сковорідці. Вона вийде дуже ситною, адже в складі є м'ясний фарш. Страви вистачить на всю родину, передають Патріоти України.
Ідея приготування бюджетної вечері з гречки опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Якщо залишиться – можна потім розігріти (також буде смачно).
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю нарізати дрібно, обсмажити на олії до прозорого кольору.
2. Додати моркву нарізану соломкою та теж з цибулею трохи обсмажити.
3. Додати фарш, перемішати і трохи ще протушкувати з овочами.
4. Додати сіль, перець, копчену паприку, сушений часник, томатний соус, перемішати.
5. Додати промиту гречку, перемішати і залити водою, щоб повністю покривала все.
6. Готувати під закритою кришкою на маленькому вогні до готовності.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...