Щоб не витрачати багато часу на приготування вечері - зробіть таку гречку на сковорідці. Вона вийде дуже ситною, адже в складі є м'ясний фарш. Страви вистачить на всю родину, передають Патріоти України.
Ідея приготування бюджетної вечері з гречки опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Якщо залишиться – можна потім розігріти (також буде смачно).
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю нарізати дрібно, обсмажити на олії до прозорого кольору.
2. Додати моркву нарізану соломкою та теж з цибулею трохи обсмажити.
3. Додати фарш, перемішати і трохи ще протушкувати з овочами.
4. Додати сіль, перець, копчену паприку, сушений часник, томатний соус, перемішати.
5. Додати промиту гречку, перемішати і залити водою, щоб повністю покривала все.
6. Готувати під закритою кришкою на маленькому вогні до готовності.
Заморожування - один із найкращих способів зберегти гриби на довший час. Але щоб вони залишилися смачними й ароматними, потрібно правильно підготувати їх до морозилки. Якщо зробити це неправильно, після розморожування вони втратять свої властивості й с...
Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але питання "скільки чашок безпечно випивати щодня?" хвилює багатьох, передають Патріоти України. За даними останніх досліджень Європейського агентства з безпеки харчових продуктів (EFSA), оптимальна кількі...