Як швидко приготувати гречку з м'ясом на сковорідці - варіант ідеальної вечері

Щоб не витрачати багато часу на приготування вечері - зробіть таку гречку на сковорідці. Вона вийде дуже ситною, адже в складі є м'ясний фарш. Страви вистачить на всю родину, передають Патріоти України.

Ідея приготування бюджетної вечері з гречки опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Якщо залишиться – можна потім розігріти (також буде смачно).

Інгредієнти:

  • гречка – 300 г
  • фарш – 450-500 г
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • соус томатний – 100-100 г
  • сіль – 1 ч.л. з гіркою
  • перець – 0,5 ч.л.
  • копчена паприка – 1 ч.л.
  • сушений часник -–1 ч.л.
  • вода кип‘ячена
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Цибулю нарізати дрібно, обсмажити на олії до прозорого кольору.

2. Додати моркву нарізану соломкою та теж з цибулею трохи обсмажити.

3. Додати фарш, перемішати і трохи ще протушкувати з овочами.

4. Додати сіль, перець, копчену паприку, сушений часник, томатний соус, перемішати.

5. Додати промиту гречку, перемішати і залити водою, щоб повністю покривала все.

6. Готувати під закритою кришкою на маленькому вогні до готовності.

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...