
Квасоля має бути в раціоні харчування. Вона є джерелом білка. Також в ній є залізо, мідь, йод, цинк, фтор, кальцій, калій, фосфор магній і калій. Якщо ви рідко її готували, бо вона капризна, пропонуємо кілька способів для її швидкого приготування, передають Патріоти України.
Просто залийте квасолю холодною водою та поставте на середній вогонь. Після закипання злийте воду та наберіть свіжу. Так потрібно повторювати до моменту повного приготування.
Залийте квасолю водою та поставте варитись. Додайте трохи соди. Вистачить однієї дрібки. Наприкінці капніть ще кілька крапель лимонного соку. Якщо ви хочете додати сіль, то тільки наприкінці, бо вона уповільнює процес готування.
Досить цікавий спосіб, який полягає у використанні сухого листя морської капусти. В результаті процес приготування займе не більше 40 хвилин.
Для цього способу потрібна мікрохвильова піч. Квасолю перекладіть в скляний посуд та залийте холодною водою. Відправте в мікрохвильовку на 10 хвилин при максимальній потужності. Потім посоліть та відправте ще на 20 хвилин.
Консервований тунець часто вважають зручним і корисним перекусом: він багатий на білок, відносно низькокалорійний і добре підходить для салатів. Проте фахівці попереджають, що вживати його регулярно небажано. У деяких випадках цей продукт краще суттєво...
Ваші порції можуть бути збалансованими неправильно - бракує білка, складних вуглеводів, корисних жирів або клітковини. Маленькі порції призводять до швидкого голоду, передають Патріоти України. Вода наповнює шлунок і пригнічує відчуття голоду. Часто ми...