
Квасоля має бути в раціоні харчування. Вона є джерелом білка. Також в ній є залізо, мідь, йод, цинк, фтор, кальцій, калій, фосфор магній і калій. Якщо ви рідко її готували, бо вона капризна, пропонуємо кілька способів для її швидкого приготування, передають Патріоти України.
Просто залийте квасолю холодною водою та поставте на середній вогонь. Після закипання злийте воду та наберіть свіжу. Так потрібно повторювати до моменту повного приготування.
Залийте квасолю водою та поставте варитись. Додайте трохи соди. Вистачить однієї дрібки. Наприкінці капніть ще кілька крапель лимонного соку. Якщо ви хочете додати сіль, то тільки наприкінці, бо вона уповільнює процес готування.
Досить цікавий спосіб, який полягає у використанні сухого листя морської капусти. В результаті процес приготування займе не більше 40 хвилин.
Для цього способу потрібна мікрохвильова піч. Квасолю перекладіть в скляний посуд та залийте холодною водою. Відправте в мікрохвильовку на 10 хвилин при максимальній потужності. Потім посоліть та відправте ще на 20 хвилин.
Передсвяткові клопоти можуть вимотувати, але є простий спосіб повернути спокій - правильний аромат у кімнаті. Лише кілька повільних вдихів поруч із ароматичною підвіскою допомагають заспокоїти нервову систему, розслабити м’язи та навіть покращити стан ...
Деякі старі 1-гривневі монети коштують великих грошей. Річ у тім, що через свої особливості вони високо цінуються серед колекціонерів – настільки, що ті готові платити за них тисячі гривень.Так, за екземпляр 1992 року різновиду 1.1ААг можуть заплатити,...