Квасоля має бути в раціоні харчування. Вона є джерелом білка. Також в ній є залізо, мідь, йод, цинк, фтор, кальцій, калій, фосфор магній і калій. Якщо ви рідко її готували, бо вона капризна, пропонуємо кілька способів для її швидкого приготування, передають Патріоти України.
Просто залийте квасолю холодною водою та поставте на середній вогонь. Після закипання злийте воду та наберіть свіжу. Так потрібно повторювати до моменту повного приготування.
Залийте квасолю водою та поставте варитись. Додайте трохи соди. Вистачить однієї дрібки. Наприкінці капніть ще кілька крапель лимонного соку. Якщо ви хочете додати сіль, то тільки наприкінці, бо вона уповільнює процес готування.
Досить цікавий спосіб, який полягає у використанні сухого листя морської капусти. В результаті процес приготування займе не більше 40 хвилин.
Для цього способу потрібна мікрохвильова піч. Квасолю перекладіть в скляний посуд та залийте холодною водою. Відправте в мікрохвильовку на 10 хвилин при максимальній потужності. Потім посоліть та відправте ще на 20 хвилин.
Солодкий чай – це холодний чай з великою кількістю цукру. Історія його появи пов’язана з підвищеним попитом на освіжаючі напої в літній період, передають Патріоти України. Спочатку солодкий чай споживали влітку, але зараз цей напій є частиною щоденного...
Гарний подарунок той, який дарує приємні емоції. На жаль, так відбувається не завжди. Ось ситуації, яких бажано уникнути, передають Патріоти України. По-перше, звертайте увагу на термін придатності делікатесів та косметики, які даруєте. Він не повинен ...