Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція розморожування, питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України.
Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабрикату, а тому не всі господині погоджуються на цей варіант розморозки.
Мікрохвильова піч
Найчастіше розморожувати фарш доводиться у мікрохвильовій печі.
При цьому важливо стежити, щоб продукт не перегрівся – так можна зіпсувати смак майбутньої страви.
Неважливо, ви розморожуєте фарш у мікрохвильовій печі або духовці, великий шматок краще потримати 30-50 секунд, після чого розламати на дрібні частини – так фарш буде прогріватися рівномірно.
Водяна баня
Метод відомий багатьом домогосподаркам, які провели найкращі роки свого життя на кухні до того, як з’явилися НВЧ-печі.
Для цього напівфабрикат без упаковки викладається в керамічну посудину, в каструлю набирається вода, ставиться на вогонь, а миска з фаршем вішається на борт каструлі.
За фаршем потрібно стежити і періодично його повертати та розламувати.
Сіль
Досить швидкий, але відчайдушний спосіб. Для цього потрібно розламати фарш на шматки, добре посолити його і через 30 хвилин фарш, що розтанув, можна буде готувати. Головне потім не пересолити страву.
Вода
Фарш потрібно зав’язати в щільний непроникний пакет і помістити його під прохолодний струмінь води на 15-20 хвилин.
Важливо знати, що найкраще використовувати метод повільного розморожування, що дозволить зберегти всі смакові якості м’яса.
А заощадити час на цій процедурі можна, якщо розфасувати свіжий фарш перед заморожуванням в кілька пакетів.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...