
Навіть найвідповідальніша і найдосвідченіша господиня не може бути завжди до всього готова. Якщо треба швидко приготувати вечерю на всю сім’ю, але ви не встигли завчасно розморозити м’ясо, то процес приготування або доведеться відкласти або ж приготувати іншу страву, передають Патріоти України.
Якщо знати одну хитрість, то м’ясо можна розморозити лише за 15 хвилин. Для цього навіть не доведеться користуватися мікрохвильовою піччю. Потрібно в глибоку миску налити теплу воду та розчинити в ній цукор. На півтори літри рідини вистачить і трьох столових ложок.
Потім шматок м’яса потрібно просто покласти в таку воду на 15 хвилин. Через цей час продукт набуде такої консистенції, в якій добре та зручно з ним працювати. М’ясо хоч і буде ще твердим, але буде добре нарізатись і підійде для подальшої обробки. При цьому такий спосіб розморожування не впливає на смакові якості продукту.
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...
Лікарі застерігають: поза, у якій ви засинаєте, може показувати, що ваш організм працює в режимі «виживання». За словами фахівчині з нервової системи Лорел Сантьяго, деякі звичні пози - "мумія", "дереволаз", поза ембріона та обіймання подушки - свідчат...