
Морозильна камера - це дуже зручно. Можна заготовляти м’ясо на довгий період часу. Дістав брикет фаршу - і можна готувати неймовірні котлети, передають Патріоти України.
Здається, що відколи в будинках з’явились мікрохвильові печі з функцією "розморожування", назавжди відпало питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти. Але такий спосіб не завжди добре позначається на консистенції та якості напівфабрикату. Разом з ProstoWay розповідаємо, які способи розморожування фаршу є найкращими і найбезпечнішими.
Це все ще найбільш використовуваний спосіб розморозки фаршу. Дуже важливо стежити, щоб продукт не перегрівся – так можна зіпсувати смак майбутньої страви. Якщо треба розморозити одразу великий шматок, не робіть це за раз. Краще потримати 30-50 секунд, а потім розламати на дрібні частини – так розморожування буде відбуватися рівномірно.
Метод відомий старшим кулінарам. Фарш без упаковки викладається в керамічну посудину, борти якої більші за діаметр каструлі. В каструлю набирається вода, ставиться на вогонь. А миска з фаршем ставиться на борти каструлі. З цим способом за фаршем потрібно постійно стежити і періодично його повертати та розламувати.
Цей спосіб досить швидкий, але відчайдушний. Розламавши фарш на шматки, добре його солимо — і вже через 30 хвилин фарш, що розтанув, можна буде готувати. Головне потім не досолювати.
Для цього способу фарш потрібно зав’язати в щільний непроникний пакет і на 15-20 хвилин помістити його під прохолодний струмінь води. Загалом же, чим повільніше ми розморожуємо м’ясо, тим краще воно збереже всі свої смакові якості.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...