Морозильна камера - це дуже зручно. Можна заготовляти м’ясо на довгий період часу. Дістав брикет фаршу - і можна готувати неймовірні котлети, передають Патріоти України.
Здається, що відколи в будинках з’явились мікрохвильові печі з функцією "розморожування", назавжди відпало питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти. Але такий спосіб не завжди добре позначається на консистенції та якості напівфабрикату. Разом з ProstoWay розповідаємо, які способи розморожування фаршу є найкращими і найбезпечнішими.
Це все ще найбільш використовуваний спосіб розморозки фаршу. Дуже важливо стежити, щоб продукт не перегрівся – так можна зіпсувати смак майбутньої страви. Якщо треба розморозити одразу великий шматок, не робіть це за раз. Краще потримати 30-50 секунд, а потім розламати на дрібні частини – так розморожування буде відбуватися рівномірно.
Метод відомий старшим кулінарам. Фарш без упаковки викладається в керамічну посудину, борти якої більші за діаметр каструлі. В каструлю набирається вода, ставиться на вогонь. А миска з фаршем ставиться на борти каструлі. З цим способом за фаршем потрібно постійно стежити і періодично його повертати та розламувати.
Цей спосіб досить швидкий, але відчайдушний. Розламавши фарш на шматки, добре його солимо — і вже через 30 хвилин фарш, що розтанув, можна буде готувати. Головне потім не досолювати.
Для цього способу фарш потрібно зав’язати в щільний непроникний пакет і на 15-20 хвилин помістити його під прохолодний струмінь води. Загалом же, чим повільніше ми розморожуємо м’ясо, тим краще воно збереже всі свої смакові якості.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...