Як швидко та легко прибрати шерсть з меблів - лайфхак для власників котів

Шерсть домашніх вихованців може проникнути в найнесподіваніші місця, навіть у приміщення, де ваш вихованець ніколи не буває. Замість того, щоб витрачати час на посилені спроби зібрати її за допомогою валика, можливо, на вашій кухні є більш ефективний інструмент, пише irishexaminer, передають Патріоти України.

Чим очистити шерсть кота у домі

Просто надягніть гумові рукавички, такі, які використовуються при митті посуду або прибиранні оселі, і протріть забруднену поверхню. Всі ці неприємні волоски прилипнуть до рукавичок, і ви зможете легко змити їх водою в раковині. Цей прийом особливо ефективний для диванних покривал, постільної білизни та килимів — тих поверхонь, на які шерсть домашніх тварин зазвичай і прилипає.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.