Як швидко та легко відрізнити натуральний мед, від підробки. Візьміть собі на замітку

Хочемо поділитись з вами інформацією про те, як не попастись у руки шахраїв та купити дійсно смачний та натуральний мед, передають Патріоти України.

На натуральність мед можна перевірити в домашніх умовах. Розказуємо вам, як.

  • Мед не повинен містити в собі кристаликів, а повинен бути однорідної консистенції. В більшості випадків мед має колір бурштину. Часто трапляється так, що старий мед розводять зі свіжим. Взимку рідку консистенцію може мати тільки мед з акації!
  • Мед на смак повинен бути чуть-чуть терпким, та дерти горло!
  • Всі ми знаємо, що натуральний мед завжди буде пахнути квітами на відмінно від підробки, від якої буде доноситись смак карамелі.
  • Візьміть чайну ложечку та запхайте у банку з медом. Натуральний мед буде намотуватись на ложку, а підроблений – буде одразу ж стікати.
  • Завжди звертайте свою увагу на колір меду. Гречаний мед має темно-коричневий колір, липовий – колір бурштину, мед, який роблять з пилку – буде ніжно-жовтого кольору.

Надіємось, що ці рекомендації вам точно допоможуть при покупці меду!

А ви любите мед?

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...