Як швидко та смачно засолити червону рибу - їсти можна на наступний день!

Червону рибу дуже легко засолити в домашніх умовах навіть за 1 добу. Для цього достатньо використати звичайну сіль та цукор, а для яскравого смаку додати лимонний сік чи цедру, зелень та корицю, передають Патріоти України.

Фудблогерка Юлія з ніком juli_co.ok на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом малосольного лосося в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • лосось – 400 г
  • сіль – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • кориця на кінчику ножа
  • лимонний сік

Спосіб приготування:

1. У мисці змішати сіль, цукор та дрібку кориці. Перемішати.

2. Отриманою сумішшю змастити рибу з усіх боків. За бажанням можна додати цедру чи сік лимона.

3. Рибу зі спеціями загорнути у харчову плівку та покласти у контейнер. Залишити у холодильнику на 1 добу. Коли мине відведений час, можна їсти. Смачного!

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...