Червону рибу дуже легко засолити в домашніх умовах навіть за 1 добу. Для цього достатньо використати звичайну сіль та цукор, а для яскравого смаку додати лимонний сік чи цедру, зелень та корицю, передають Патріоти України.
Фудблогерка Юлія з ніком juli_co.ok на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом малосольного лосося в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У мисці змішати сіль, цукор та дрібку кориці. Перемішати.
2. Отриманою сумішшю змастити рибу з усіх боків. За бажанням можна додати цедру чи сік лимона.
3. Рибу зі спеціями загорнути у харчову плівку та покласти у контейнер. Залишити у холодильнику на 1 добу. Коли мине відведений час, можна їсти. Смачного!
Нове дослідження показало, що чоловіки люблять їсти м’ясо, бо воно робить їх мужніми. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Дослідники опитали понад 1000 британських чоловіків щодо того, чому вони люблять їсти бургери, стейки та кебаби. Р...
Мігрені та регулярні головні болі - справжнє випробування для організму. Вони можуть зірвати робочі плани, зіпсувати настрій і серйозно знизити якість життя. Але мало хто знає, що харчування безпосередньо впливає на частоту та силу нападів, передають П...