Як швидко та смачно засолити червону рибу - їсти можна на наступний день!

Червону рибу дуже легко засолити в домашніх умовах навіть за 1 добу. Для цього достатньо використати звичайну сіль та цукор, а для яскравого смаку додати лимонний сік чи цедру, зелень та корицю, передають Патріоти України.

Фудблогерка Юлія з ніком juli_co.ok на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом малосольного лосося в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • лосось – 400 г
  • сіль – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • кориця на кінчику ножа
  • лимонний сік

Спосіб приготування:

1. У мисці змішати сіль, цукор та дрібку кориці. Перемішати.

2. Отриманою сумішшю змастити рибу з усіх боків. За бажанням можна додати цедру чи сік лимона.

3. Рибу зі спеціями загорнути у харчову плівку та покласти у контейнер. Залишити у холодильнику на 1 добу. Коли мине відведений час, можна їсти. Смачного!

Народні прикмети на 14 листопада: На Пилипов день треба бути обережним

п’ятниця, 14 листопад 2025, 1:04

Православне свято 14 листопада за новим календарем (27 листопада за старим) - день пам'яті святого Пилипа, одного з дванадцяти апостолів і улюблених учнів Ісуса, нагадують Патріоти України. Також сьогодні - заговини на Різдвяний піст. За юліанським кал...

Не робіть помилок! Вчені назвали каву, яка руйнує судини і може навіть нашкодити серцю

четвер, 13 листопад 2025, 18:50

Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...