Як швидко та смачно засолити червону рибу - їсти можна на наступний день!

Червону рибу дуже легко засолити в домашніх умовах навіть за 1 добу. Для цього достатньо використати звичайну сіль та цукор, а для яскравого смаку додати лимонний сік чи цедру, зелень та корицю, передають Патріоти України.

Фудблогерка Юлія з ніком juli_co.ok на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом малосольного лосося в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • лосось – 400 г
  • сіль – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • кориця на кінчику ножа
  • лимонний сік

Спосіб приготування:

1. У мисці змішати сіль, цукор та дрібку кориці. Перемішати.

2. Отриманою сумішшю змастити рибу з усіх боків. За бажанням можна додати цедру чи сік лимона.

3. Рибу зі спеціями загорнути у харчову плівку та покласти у контейнер. Залишити у холодильнику на 1 добу. Коли мине відведений час, можна їсти. Смачного!

Яку весільну сукню ви б обрали? Відповідь покаже найглибші риси вашого характеру!

субота, 16 серпень 2025, 17:45

Вибір весільної сукні - це не лише мода або традиція. Це - відображення вашої особистості, внутрішніх прагнень і характеру. Ви коли-небудь замислювалися, що саме ваш вибір може розповісти про вас? Пройдіть наш тест і дізнайтеся несподівані факти про се...

Ці 10 речей хоче бачити кожен рекрутер - ви справите ідеальне враження на співбесіді!

субота, 16 серпень 2025, 17:14

Менеджерка з підбору персоналу та кар’єрна консультантка Магда Муха поділилася рисами характеру, які найчастіше привертають увагу рекрутерів. Якщо ви візьмете їх на озброєння під час співбесіди, ваші шанси отримати роботу мрії зростуть у рази, передают...