Як швидко за копійки позбутися від неприємного запаху з пральної машини

З плином часу від пральної машини може почати виходити запах затхлості і вогкості. Розповідаємо про старий аптечний засіб, який допоможе позбутися від неприємного запаху в машинці і запобігти його появі, передають Патріоти України.

Вирішити проблему допоможе знайомий багатьом аптечний антисептик хлоргексидин. Зазвичай, даний дезінфікуючий засіб використовується для обробки ран, але з запахом в пральній машині він теж справляється відмінно.

Періодично обробляйте хлоргексидином барабан, лоток і гумовий ущільнювач, і неприємний запах більше не потурбує. Для зручності засіб можна перелити в ємність з розпилювачем.

Творить дива! Названо кашу, яка знижує тиск і рівень цукру в крові

середа, 17 квітень 2024, 18:27

Лікарі рекомендують обов’язково їсти цю кашу із цільного зерна, щоб ефективніше контролювати рівень цукру в крові, передають Патріоти України. Зазвичай за умови хвороби на цукровий діабет із раціону виключається їжа, що містить вуглеводи. Хоча лікарі н...

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці покаже, наскільки особливий ваш мозок

середа, 17 квітень 2024, 18:12

Психологічні тести допомагають розкрити особистість людини та показати приховані риси характеру. Німецький художник Йорг Дустервальд спеціалізується на боді-арті. Він прославився картиною, на якій не всі люди можуть знайти намальовану жінку. Пройдіть ц...