Як швидко зарядити мобільний телефон: Секретні лайфхаки для власників Android та iOS

Найчастіше мобільний телефон розряджається у невдалий момент. Особливо поширена ця проблема для людей, які використовують смартфон як свій робочий інструмент. Для того, щоб у вас не було подібних ситуацій, ділимося секретними лайфхаками, як швидко зарядити пристрій, передають Патріоти України.

Увімкніть "режим польоту"

Щоб смартфон, неважливо, чи це Android чи iOS, міг досить швидко заряджатися, потрібно залишити його в режимі очікування. Використання під час зарядки споживатиме більше енергії. Окрім цього, телефон не зарядиться в такому випадку належним чином.

Також для того, щоб пришвидшити цей процес, рекомендується деактивувати з'єднання Wi-Fi, мобільних даних і Bluetooth. Це дозволить телефону знизити продуктивність і заряджатися швидше.

Підберіть відповідний зарядний пристрій

Батарея смартфона заряджається швидше, якщо використовується відповідний і до того ж оригінальний зарядний пристрій. Тим більше, деякі оригінальні пристрої мають опцію швидкої зарядки.

Наприклад, для iPhone варто обрати зарядні пристрої з сертифікатом MFI, сумісні з Apple. Для смартфонів Android – універсальні зарядні пристрої типу USB-C – USB-C.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...