Як швидко зарядити телефон - правила, які дозволять зекономити час

З кожним наступним російським обстрілом нашої енергосистеми час, на який вмикають електрику в будинках українців, усе скорочується. Отже, виникає потреба якомога швидше зарядити свої гаджети, насамперед смартфон, передають Патріоти України.

Блог Quality Logo Products зібрав кілька способів, як можна пришвидшити цей процес. В першу чергу подбайте, щоби ваш зарядний пристрій і всі кабелі до нього були якісними, а бажано взагалі фірмовими – того ж бренду, що і сам гаджет. Погані зарядки можуть сповільнити наповнення акумулятора і зашкодити смартфону в цілому. А ось решта порад.

Увімкніть авіарежим

Переведення телефону в авіарежим – найпростіший спосіб скоротити час заряджання. Однією кнопкою ви вимикаєте Wi-Fi, Bluetooth та стільниковий зв'язок. Телефон не шукає жодну з цих мереж і не витрачає на це енергію, займаючись виключно накопиченням заряду.

Не використовуйте телефон під час заряджання

Технічно, використання телефону в процесі заряджання не може завдати шкоди самому пристрою. А от подовжити процес наповнення акумулятора – запросто. Тому не витрачайте час і енергію на відправлення повідомлень чи перегляд соцмереж, і ваш гаджет зарядиться помітно швидше.

Вимкніть смартфон

Все просто – вимкнений смартфон не витрачає енергію на жодну зі своїх функцій, включно із підсвіткою екрану чи мигання індикаторами.

Використовуйте повербанк великої ємності

Потужні повербанки довго заряджаються самі, але віддають енергію гаджетам швидше за акумулятори малої ємності. Однак не всі телефони можуть працювати з такими пристроями. Уточніть, чи сумісна ваша модель з таким повербанком. Заряджати гаджет занадто великою потужністю – погана ідея.

Не використовуйте бездротовий зарядний пристрій

Бездротові зарядні пристрої – геніальний винахід, але це повільний метод передачі енергії. Живлення від розетки чи повербанка значно ефективніше.

Психологічний тест за картинкою: Оберіть колір та розшифруйте свій внутрішній стан

понеділок, 20 травень 2024, 16:12

Психологічні тести за картинкою допомагають дізнаватися нові факти про себе та своїх близьких. В цей раз пропонуємо обрати один колір з різнобарвної палітри та в результаті визначити свій внутрішній ста. Перед вами постає легке завдання: придивіться до...

Якого кольору ваша душа? Пройдіть тест та дізнайтеся унікальні факти про свій характер

понеділок, 20 травень 2024, 15:10

Кольори можуть відображати людські переживання та емоції. Тому обравши один з відтінків, ви зможете дізнатися про свій внутрішній стан значно більше, ніж раніше. Своєю чергою психологічні тести допомагають не лише психологічно, але й з точки зору розва...