Як схуднути швидко: Науково обгрунтовані способи

Низьковуглеводні дієти ефективні для схуднення і їх легше дотримуватися, ніж інших дієт.

Є безліч способів швидко схуднути, навіть за допомогою японської техніки дихання. Тим не менш, дієти змушують вас відчувати себе голодним або незадоволеним. Це основні причини, по яким може бути важко їх дотримуватися, зазначають Патріоти України.

Однак не всі дієти мають такий ефект. Низьковуглеводні дієти ефективні для схуднення і їх легше дотримуватися, ніж інших дієт. Ось трьохетапний план по зниженню ваги, який використовує низьковуглеводну дієту і націлений на:

Значне зниження апетиту;

Швидку втрату ваги;

Поліпшення метаболічного здоров'я;

Отже, щоб схуднути швидко, використовуючи доведені теорії, потрібно:

1.Скоротити вуглеводи

Найбільш важливою частиною є скорочення цукру і крохмалю або вуглеводів. Коли ви це робите, ваш рівень голоду знижується, і ви, як правило, в кінцевому підсумку з'їдаєте значно менше калорій. Замість того, щоб спалювати вуглеводи для отримання енергії, ваше тіло тепер починає спалювати накопичений жир для отримання енергії.

Ще однією перевагою скорочення кількості вуглеводів є те, що це знижує рівень інсуліну, внаслідок чого нирки позбавляються від надлишку натрію і води. Це зменшує набряклість і виводить зайву воду з організму.

На думку деяких дієтологів, нерідко втрачається близько 4,5 кг, а іноді і більше, протягом першого тижня схуднення таким чином. Ця втрата ваги включає як жирові відкладення, так і воду.

Одне дослідження на здорових жінках з ожирінням показало, що дієта з дуже низьким вмістом вуглеводів була більш ефективною, ніж дієта з низьким вмістом жирів, для короткострокової втрати ваги.

Дослідження показують, що низьковуглеводна дієта може знизити апетит, і призвести до того, що ви будете їсти менше калорій, не думаючи про це і не відчуваючи голоду. Простіше кажучи, зменшення вуглеводів може привести до швидкої і легкої втрати ваги.

2. Їжте білок, жир і овочі

Кожен з ваших прийомів їжі повинен включати джерело білка, джерело жиру і овочі з низьким вмістом вуглеводів. Як правило, намагайтеся їсти два-три рази в день. Якщо ви відчуваєте себе голодним у другій половині дня, додайте четвертий прийом їжі. Таким чином, ви повинні знизити споживання вуглеводів до 20-50 г на день.

Білок

Споживання великої кількості білка є невід'ємною частиною цього плану. Наявні дані свідчать про те, що споживання великої кількості білка може збільшити витрату калорій на 80-100 калорій в день.

Дієти з високим вмістом білка також можуть зменшити тягу і нав'язливі думки про їжу на 60%, зменшити бажання перекусити пізно вночі і змусити вас почувати себе ситим. В одному дослідженні люди на дієті з високим вмістом білка їли на 441 менше калорій в день.

Коли справа доходить до втрати ваги, білок є важливою живильною речовиною для розумового процесу і живлення головного мозку. Здорові джерела білка включають в себе: яловичину, курку, баранину, свинину, лосось, форель, креветки, яйця з жовтком, боби, а також овочі з низьким вмістом вуглеводів. Не бійтеся "навантажувати" свою тарілку овочами з низьким вмістом вуглеводів. Вони сповнені поживними речовинами, і ви можете їсти їх дуже велику кількість, не споживаючи при цьому більше 20-50 чистих вуглеводів на день.

Дієта, заснована на нежирних джерелах білка та овочі, що містять клітковину, вітаміни і мінерали, необхідні для здоров'я.

Багато овочів містять мало вуглеводів, у тому числі: броколі, цвітна капуста, шпинат, помідори, листову капусту, брюссельську капусту, салат, огірок.

Здорові жири

Не бійтеся вживати жири. Джерела здорових жирів включають в себе: оливкову олія, кокосове масло, масло авокадо, вершкове масло.

3. Силові тренування три рази на тиждень

Вам не потрібно робити вправи, щоб схуднути, але вони потрібні для довгострокової перспективи.

Піднімаючи вагу, ви будете спалювати багато калорій і запобігати уповільнення метаболізму, що є поширеним побічним ефектом втрати ваги.

Дослідження низьковуглеводної дієті показують, що ви можете наростити м'язову масу, втративши при цьому значну кількість жиру.

Спробуйте ходити в спортзал три-чотири рази в тиждень на силові тренування. Якщо ви новачок в тренажерному залі, попросіть поради у тренера.

Якщо ви не можете піднімати тяжкості, досить кардіотренувань, таких як ходьба, біг, їзда на велосипеді або плавання. Як кардіо, так і важка атлетика можуть допомогти з втратою ваги.

Джерело: ТСН.ua

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...