Як смачно посмажити сало, щоб воно не стало сухим

Для господинь питання смаження сала є звичним. Навіть не виникає думки, що потрібно знати певні хитрощі його приготування. Незважаючи на це, продукт іноді виходить пересмаженим та сухим, передають Патріоти України.

Яке сало краще обрати

Почати потрібно саме з цього — з вибору якісного продукту. Не соромтесь нюхати сало, коли обираєте його для купівлі. Воно має пахнути дещо димком та соломою, запах тонкий із солодкувато-молочним відтінком.

Якщо сало має виражений неприємний смак, його краще не купляти. Зазвичай, таке від кнура. Перебити запах нічим не вийде. Свіже сало має добре протикатись.

Якщо ви додаєте сало у страви, не робіть це на початку. Кладіть наприкінці та швидко перемішуйте. Так воно віддасть смак та не стане занадто сухим. В цьому і полягає простий секрет його приготування. Звичайно, якщо потрібні шкварки, то їх готують з самого початку. Смачного!

Бережіться! Мільйони нових випадків діабету в світі спричинені цими напоями

неділя, 8 червень 2025, 17:30

Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...

А ви це знали? Чому в спеку не можна заливати повний бак авто

неділя, 8 червень 2025, 17:11

Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...