Для господинь питання смаження сала є звичним. Навіть не виникає думки, що потрібно знати певні хитрощі його приготування. Незважаючи на це, продукт іноді виходить пересмаженим та сухим, передають Патріоти України.
Почати потрібно саме з цього — з вибору якісного продукту. Не соромтесь нюхати сало, коли обираєте його для купівлі. Воно має пахнути дещо димком та соломою, запах тонкий із солодкувато-молочним відтінком.
Якщо сало має виражений неприємний смак, його краще не купляти. Зазвичай, таке від кнура. Перебити запах нічим не вийде. Свіже сало має добре протикатись.
Якщо ви додаєте сало у страви, не робіть це на початку. Кладіть наприкінці та швидко перемішуйте. Так воно віддасть смак та не стане занадто сухим. В цьому і полягає простий секрет його приготування. Звичайно, якщо потрібні шкварки, то їх готують з самого початку. Смачного!
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...
Вчені з'ясували, що кліщі мають чіткі вподобання щодо групи крові своїх жертв, і власники однієї з них ризикують стати "мішенню" значно частіше за інших. РБК-Україна (проект Styler) пояснює, яких саме людей найчастіше кусають кліщі і до чого тут група ...