Як смачно посмажити сало, щоб воно не стало сухим

Для господинь питання смаження сала є звичним. Навіть не виникає думки, що потрібно знати певні хитрощі його приготування. Незважаючи на це, продукт іноді виходить пересмаженим та сухим, передають Патріоти України.

Яке сало краще обрати

Почати потрібно саме з цього — з вибору якісного продукту. Не соромтесь нюхати сало, коли обираєте його для купівлі. Воно має пахнути дещо димком та соломою, запах тонкий із солодкувато-молочним відтінком.

Якщо сало має виражений неприємний смак, його краще не купляти. Зазвичай, таке від кнура. Перебити запах нічим не вийде. Свіже сало має добре протикатись.

Якщо ви додаєте сало у страви, не робіть це на початку. Кладіть наприкінці та швидко перемішуйте. Так воно віддасть смак та не стане занадто сухим. В цьому і полягає простий секрет його приготування. Звичайно, якщо потрібні шкварки, то їх готують з самого початку. Смачного!

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...

Що ви побачили на картинці першим? Цей психологічний тест визначить, як вас сприймають інші люди

неділя, 19 травень 2024, 8:12

Всі ми хотіли б знати, що про нас насправді думають інші люди. І допомогти розібратися у цьому може психологічний тест. Цей тест базується на психологічному принципі: перше, що ви помітили, багато говорить про вашу особистість. Що першим бачиш на малюн...