Звичну каву можна приготувати дуже смачно. Достатньо додати до напою деякі банальні інгредієнти, які точно знайдуться на кухні, передають Патріоти України.
Причому підійдуть вони як для розчинної, так і для заварної кави. Чудово поєднується напій зі спеціями – корицею, перцем чи кардамоном, а також з молоком, зефіром, морозивом, халвою, шоколадом та цитрусовими.
Фудблогерка Оксана Дорош (oksana_dorosh_rezeptu) на своїй сторінці в Instagram поділилася цікавим рецептом приготування заварної кави з молоком та плавленим сиром.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Закип'ятити молоко та відразу додати до нього сир та сіль. Обережно перемішати до повного розчинення сиру.
2. Приготувати каву звичним для вас способом.
3. Змішати заварену каву та молочну масу, перемішати. Додати цукор за смаком та розлити у чашки.
Скільки треба вживати напій, щоб стан шкіри помітно покращився: висновки експертів, передають Патріоти України. Науковці з університету штату Флорида в США з'ясували, що напій із журавлини з високим умістом антиоксидантів сприяє поліпшенню стану шкіри,...
4 жовтня за новим церковним календарем (17 жовтня за старим) - день пам'яті священномученика Ієрофея, єпископа Афінського. За старим календарним стилем - день пам'яті апостола від 70-ти Кодрата, а також єпископа Іпатія і пресвітера Андрія. ***. Ієрофей...