При правильному підході з досить простих продуктів можна приготувати смачну страву, передають Патріоти України
Поєднання фаршу та макаронів є класичним.
Якщо ж спробувати приготувати страву за цим рецептом, результат зможе вас приємно здивувати.
Які продукти потрібно підготувати:
Як готувати:
Окремо варіть макарони відповідно до правил. Сковорідку слід добре прогріти, почніть з обсмажування фаршу. Через 3-5 хвилин додайте цибулю.
Чекаємо ще кілька хвилин та додаємо подрібнений перець. Помідор варто попередньо бланшувати та видалити шкірку. Потім нарізаємо його довільним чином і додаємо до овочів та фаршу. Змішуємо з томатною пастою, прянощами та сіллю, смажимо до готовності.
Спочатку викладаємо порцію макаронів, а зверху додаємо приготовлений фарш.
За бажанням страву можна доповнити тертим сиром.
При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...
Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...