
Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.
Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сало порізати тонкими скибочками.
2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.
3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.
4. Залишити маринувати сало на 2 години.
Якщо у квартирі надто волого, деякі кімнатні рослини можуть допомогти. Вони вловлюють воду з повітря і таким чином зменшують ризик появи цвілі, одночасно прикрашаючи інтер’єр, передають Патріоти України. Садівник Девід Домоні пояснює: рослини поглинают...
Німці мають репутацію найбільших любителів нудизму в Європі. Однак, нові дані показують, що пальма першості тут перейшла до іншої нації, передають Патріоти України. Як пише The Guardian, насправді данці не тільки більш позитивно ставляться до роздяганн...