Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.
Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сало порізати тонкими скибочками.
2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.
3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.
4. Залишити маринувати сало на 2 години.
Цей солодкий екзотичний фрукт люблять абсолютно всі, однак лікарі назвали тих, кому не можна вживати банани, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Банани – це вкрай корисні фрукти для нашого здоров’я, бо містять вітаміни групи B, вітамін С, к...
Через вологість у наших пральних машинах може накопичуватися цвіль, бруд і вапняний наліт. Це не тільки виглядає неестетично, але й викликає неприємний запах. Окрім того, ця цвіль може залишати плями на одязі, передають Патріоти України. Хороша новина ...