Як смачно та швидко замаринувати сало - найпростіший спосіб

Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.

Інгредієнти:

  • солене сало – 400 г
  • цибуля зелена – 1 шт
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський
  • оцет – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Сало порізати тонкими скибочками.

2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.

3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.

4. Залишити маринувати сало на 2 години.

Чим та як відіпрати кетчуп з одягу - перелік ефективних методів

понеділок, 5 травень 2025, 6:00

Кетчуп, як і томатний соус, може залишати стійкі плями, особливо на білому одязі. Іноді такі забруднення складно видалити. Факти ICTV дізнавалися, чим і як відіпрати кетчуп із білого та кольорового одягу, передають Патріоти України. Видаліть якомога бі...

Фахівці з безпеки харчових продуктів назвали найшкідливіше морозиво в українських магазинах та розповіли як обрати правильний холодний десерт

неділя, 4 травень 2025, 18:42

З початком теплих днів морозиво повертається на полиці магазинів у всьому різноманітті - з шоколадом, фруктами, вершкове, пломбір та навіть без цукру. Та не все так смачно, як здається. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яке морозиво не варто купу...