Як смачно та швидко замаринувати сало - найпростіший спосіб

Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.

Інгредієнти:

  • солене сало – 400 г
  • цибуля зелена – 1 шт
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський
  • оцет – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Сало порізати тонкими скибочками.

2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.

3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.

4. Залишити маринувати сало на 2 години.

Це така смакота! Кулінари розповіли дуже простий рецепт приготування свинини з яблуками

четвер, 18 квітень 2024, 6:08

Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Свинину наріжте не...

Кілька звичок, які додають людині відчуття повноти життя і щастя

четвер, 18 квітень 2024, 5:40

Щастя - не в грошах, славі чи наполегливій праці. Радість люди відчувають від позитивних стосунків, дарування та отримання любові і турботи. Тому намагайтеся більше часу проводити з рідними і друзями. . Ставте собі питання: «Що хорошого сталося зі мно...