Як смачно та швидко замаринувати сало - найпростіший спосіб

Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.

Інгредієнти:

  • солене сало – 400 г
  • цибуля зелена – 1 шт
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський
  • оцет – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Сало порізати тонкими скибочками.

2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.

3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.

4. Залишити маринувати сало на 2 години.

Легше не стане: Землю знову "атакуватимуть" магнітні бурі, названо дати

неділя, 3 грудень 2023, 21:27

Землю ще три дні поспіль атакуватимуть так звані сонячні шторми. Активність буде високою, ще в неділю, 3-го, а також 4 та 5 грудня. Про це свідчить додаток для метеочутливих людей Meteoagent, передають Патріоти України. Ще одна дата, коли фіксується в...

Додайте це у воду - і яйця будуть самі вилітати зі шкаралупи: Хитрий спосіб варіння

неділя, 3 грудень 2023, 21:12

Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України. Просто варіт...