Як смачно та швидко замаринувати сало - найпростіший спосіб

Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.

Інгредієнти:

  • солене сало – 400 г
  • цибуля зелена – 1 шт
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський
  • оцет – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Сало порізати тонкими скибочками.

2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.

3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.

4. Залишити маринувати сало на 2 години.

Рослини, які працюють як природні осушувачі - вони справді поглинають вологу

вівторок, 18 листопад 2025, 9:14

Якщо у квартирі надто волого, деякі кімнатні рослини можуть допомогти. Вони вловлюють воду з повітря і таким чином зменшують ризик появи цвілі, одночасно прикрашаючи інтер’єр, передають Патріоти України. Садівник Девід Домоні пояснює: рослини поглинают...

Це може здивувати! В якій країні Європи найбільше нудистів

вівторок, 18 листопад 2025, 9:08

Німці мають репутацію найбільших любителів нудизму в Європі. Однак, нові дані показують, що пальма першості тут перейшла до іншої нації, передають Патріоти України. Як пише The Guardian, насправді данці не тільки більш позитивно ставляться до роздяганн...