Як смачно та швидко замаринувати сало - найпростіший спосіб

Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.

Інгредієнти:

  • солене сало – 400 г
  • цибуля зелена – 1 шт
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський
  • оцет – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Сало порізати тонкими скибочками.

2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.

3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.

4. Залишити маринувати сало на 2 години.

Це може шокувати! Через які продукти водій може провалити тест на алкоголь та отримати 17 тис. грн штрафу

субота, 28 червень 2025, 8:33

В Україні водіїв суворо карають за керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. За перше порушення загрожує штраф у 17 тисяч гривень і позбавлення прав на один рік. Але мало хто знає, що провалити тест можна навіть… залишаючись...

Жіночий тест: З яким чоловіком ви пішли б на побачення? Відповідь розкриє всю правду

субота, 28 червень 2025, 8:15

Проста гра може багато розповісти про справжні потреби. Оберіть одного чоловіка на ілюстрації, з яким із задоволенням пішли б на вечерю чи каву, і дізнайтеся правду про себе, передають Патріоти України. З яким чоловіком ти вирішила б піти на побачення?...