Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.
Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сало порізати тонкими скибочками.
2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.
3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.
4. Залишити маринувати сало на 2 години.
Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...
Наступного разу, коли ви виходитиме з дому, уважніше подивіться на своє взуття – воно може розповісти про вашу особистість більше, ніж ви думаєте, передають Патріоти України. За словами провідного поведінкового психолога Джо Хеммінгса, взуття на може б...