Як смачно та швидко замаринувати сало - найпростіший спосіб

Сало - смачний, ситний традиційний український продукт, який можна їсти у будь-якому вигляді: сирим, запікати, смажити, варити та додавати у різні страви. Найчастіше сало маринують та засолюють з маринадом, розсолом чи просто зі спеціями, передають Патріоти України.

Фудблогерка Марія Гнатів (maria_gnativ_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованого сала з цибулею та болгарським перцем, яке можна їсти вже через 2 години. За цим рецептом воно виходить дуже пряне та має легку кислинку.

Інгредієнти:

  • солене сало – 400 г
  • цибуля зелена – 1 шт
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський
  • оцет – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Сало порізати тонкими скибочками.

2. Подрібнити цибулю та зелень, порізати болгарський перець.

3. Додати до сала овочі та спеції. Ретельно перемішати.

4. Залишити маринувати сало на 2 години.

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 13 квітень 2025, 0:10

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...

Секретний "ключ": Що про людину говорить взуття, яке вона обирає

субота, 12 квітень 2025, 13:07

Наступного разу, коли ви виходитиме з дому, уважніше подивіться на своє взуття – воно може розповісти про вашу особистість більше, ніж ви думаєте, передають Патріоти України. За словами провідного поведінкового психолога Джо Хеммінгса, взуття на може б...