Як смачно замаринувати гриби за 10 хвилин

Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується за 10 хвилин. Гриби будуть ароматними, соковитими та неймовірно смачними.

Подробиці

Для приготування візьміть 500 г печериць. До речі, якщо ви раптом не знали, то саме ці гриби можна їсти в сирому вигляді, тому довготривале маринування чи термічна обробка не є обов’язковим.

Приготуйте заправку для грибів: 2 ст.л. олії, 2-3 зубчики часнику, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ст.л. соєвого соусу та 1 ч.л. суміші перців та сухих трав, останнє додавайте за бажанням.

Змішану заправку відправте до грибів, туди ж потрібно додати порізану свіжу зелень. Ретельно перемішайте, витримайте до 10 хвилин і вже можна смакувати.

Не сміття, а скарб: Чим корисна горіхова шкаралупа

субота, 20 грудень 2025, 23:10

Більшість людей після очищення горіхів просто викидають шкаралупу. Займайтеся нею інакше - вона може стати корисною у саду, вдома та навіть для догляду за собою, передають Патріоти України. Перед використанням шкаралупу слід ретельно промити та висушит...

Не снідайте в такий час - це збільшує ризик серцевого нападу

субота, 20 грудень 2025, 19:15

Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...