Як смачно замаринувати гриби за 10 хвилин

Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується за 10 хвилин. Гриби будуть ароматними, соковитими та неймовірно смачними.

Подробиці

Для приготування візьміть 500 г печериць. До речі, якщо ви раптом не знали, то саме ці гриби можна їсти в сирому вигляді, тому довготривале маринування чи термічна обробка не є обов’язковим.

Приготуйте заправку для грибів: 2 ст.л. олії, 2-3 зубчики часнику, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ст.л. соєвого соусу та 1 ч.л. суміші перців та сухих трав, останнє додавайте за бажанням.

Змішану заправку відправте до грибів, туди ж потрібно додати порізану свіжу зелень. Ретельно перемішайте, витримайте до 10 хвилин і вже можна смакувати.

Не в роках справа: Звички, які роблять вашу шкіру старшою, ніж вона є

неділя, 10 серпень 2025, 17:13

Старіння шкіри - природний процес, але його швидкість напряму залежить від наших щоденних звичок. Правильний догляд може зберегти пружність, зволоженість і здоровий колір шкіри навіть у літньому віці, тоді як помилки в догляді значно прискорюють появу ...

Не кладіть їх у холодильник: Де насправді варто зберігати банани, щоб вони не почорніли

неділя, 10 серпень 2025, 13:05

Банани – вибагливі фрукти, які при неправильному зберіганні дуже швидко псуються. Найпоширеніша помилка, яку допускають господарі, - зберігання їх у холодильнику. Хоча це здається логічним, насправді холод негативно впливає на ці тропічні плоди, переда...