Як смачно замаринувати гриби за 10 хвилин

Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується за 10 хвилин. Гриби будуть ароматними, соковитими та неймовірно смачними.

Подробиці

Для приготування візьміть 500 г печериць. До речі, якщо ви раптом не знали, то саме ці гриби можна їсти в сирому вигляді, тому довготривале маринування чи термічна обробка не є обов’язковим.

Приготуйте заправку для грибів: 2 ст.л. олії, 2-3 зубчики часнику, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ст.л. соєвого соусу та 1 ч.л. суміші перців та сухих трав, останнє додавайте за бажанням.

Змішану заправку відправте до грибів, туди ж потрібно додати порізану свіжу зелень. Ретельно перемішайте, витримайте до 10 хвилин і вже можна смакувати.

Відлякують щурів без хімії! ТОП-5 рослин, які врятують ваш двір від шкідників

понеділок, 30 червень 2025, 10:30

Втомилися боротися зі щурами, але не хочете застосовувати отрути та хімікати? Виявляється, існує простий і безпечний спосіб позбутися небажаних гризунів - природні рослини! Вони не лише прикрасять ваш двір, а й відлякають щурів, не завдаючи шкоди навко...

Ваш душ засяє, як новий! Суміш із двох простих інгредієнтів перетворить кабіну на дзеркало

понеділок, 30 червень 2025, 10:12

Забудьте про плями від води, мильний наліт і дорогі засоби для скла. Усе, що вам потрібно - це те, що вже є на вашій кухні, передають Патріоти України. Знаменита TikTok-прибиральниця @jetlagremedy поділилась вірусним лайфхаком, який змушує душові дверц...