
Приготувати дуже смачну курку можна тільки з маринадом. Саме він надає м’ясу потрібну м’якість та смак. Пропонуємо вам рецепт, який варто зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Використовуйте карі. Ця приправа надасть не тільки приємний смак, але й привабливий колір курці. Неймовірний аромат гарантовано також.
Використовуйте для рідкої основи маринаду кефір. Цей продукт робить все найкраще не тільки з куркою, але з будь-яким іншим м’ясом. Змішайте кефір та 2-3 ст.л. лимонного соку, три зубчики часнику. Можна відразу додати сіль та трохи зелених трав (свіжих чи сушених). В маринаді курку треба потримати приблизно 2 години, а потім вже готувати вибраним способом.
Якщо ви будете робити маринад з соєвим соусом, тоді це також хороший вибір. З ним курка стане ароматна та ніжна. Доповнити смак соєвого соусу можна перцем, паприкою, часником та для балансу смаку можна додати дрібку цукру. Маринувати курку в такому соусі треба протягом 2 годин.
Розлучення - одна з найважчих подій у житті, яка зачіпає не лише подружжя, а й їхні сім’ї. І хоча ніхто не одружується з думкою про розрив, статистика невтішна: за даними Центрального статистичного управління, у 2024 році розлучилися майже 57 тисяч пар...
Глибше пізнання себе дає ключ до успіху в житті. Навряд чи оптичні ілюзії можна назвати найнадійнішим інструментом у цьому процесі, проте все ж вони дають цікавий привід замислитись над своїм баченням і розумінням світу. Дивіться зображення нижче, пере...