Як смачно замаринувати курку, щоб всі були від неї в захваті

Приготувати дуже смачну курку можна тільки з маринадом. Саме він надає м’ясу потрібну м’якість та смак. Пропонуємо вам рецепт, який варто зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.

Інгредієнти для маринування

Використовуйте карі. Ця приправа надасть не тільки приємний смак, але й привабливий колір курці. Неймовірний аромат гарантовано також.

Використовуйте для рідкої основи маринаду кефір. Цей продукт робить все найкраще не тільки з куркою, але з будь-яким іншим м’ясом. Змішайте кефір та 2-3 ст.л. лимонного соку, три зубчики часнику. Можна відразу додати сіль та трохи зелених трав (свіжих чи сушених). В маринаді курку треба потримати приблизно 2 години, а потім вже готувати вибраним способом.

Якщо ви будете робити маринад з соєвим соусом, тоді це також хороший вибір. З ним курка стане ароматна та ніжна. Доповнити смак соєвого соусу можна перцем, паприкою, часником та для балансу смаку можна додати дрібку цукру. Маринувати курку в такому соусі треба протягом 2 годин.

Візьміть на замітку! Названо кольори в інтер'єрі, які дарують енергію молодості

четвер, 27 червень 2024, 18:56

Як же не помилитись у виборі? До речі, щоб привнести потрібні кольори, не обов'язково робити ремонт, змінюючи шпалери та меблі. Достатньо доповнити інтер'єр новим домашнім текстилем — шторами, диванними подушками, пледами, передають Патріоти України. З...

Це справді працює! Названо спосіб, завдяки якому кухонні рушники стануть білосніжно-білими

четвер, 27 червень 2024, 18:28

Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України. «Нещодавно я зіткнулася з тим, щ...