Відбивні зі свинини - одна з найдивовижніших страв, яку можна приготувати швидко. Ця страва завжди доречна - і на святковому столі, і для сімейного обіду, передають Патріоти України.
Відбивні начебто просто готувати. Водночас у кожного кулінара відбуваються невеликі промахи і страва виходить не такою смачною. Разом з ProstoWay розповімо про основні лайфхаки, завдяки яким ваше м’ясо буде завжди смачним.
Вибирайте якісне м’ясо – завдяки цьому ваші відбивні будуть смачними. Хороше м’ясо не потрібно довго відбивати і в результаті страва буде більш вишуканою. Якщо у м’ясі є прожилки, не забудьте вирізати їх за допомогою гострого ножа.
Якщо ви вибрали якісне м’ясо, можете його не панірувати – вам достатньо буде лише гірчиці, солі та перцю. Якщо ви шанувальник панування, то спочатку обваляйте відбивну в борошні, а потім в яєчно-молочній суміші з розрахунку на 2 яйця 1 ст. л. молока. Спеції додавайте вже після відбивання свинини.
Вибирайте хорошу рослинну олію, яка при високих температурах смаження не просочуватиме відбивні неприємним смаком. Відбивні "люблять" рафіновану оливкову або арахісову олію.
Сковорода має бути з якісним покриттям. Якщо на дні є сколи і тріщини, то відбивні пригорять, що зіпсує і вигляд, і смак смаку страви.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...