Як смажити котлети, щоб вони не були зверху підгорілими, а всередині сирими

Смажити котлети, щоб вони не були всередині сирими, не розвалювалися, не розтікалися по сковорідці і при цьому були смачними, завдання не з легких. Якщо котлети, що розвалилися, можна з’їсти, незважаючи на неестетичний вигляд, то сире м’ясо навряд чи хтось наважиться скуштувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Яка помилка господарок призводить до того, що котлети не досмажуються?

Можливо, ви намагаєтеся просто посмажити котлети з двох боків і викладаєте їх на тарілку так робити не можна. Підсмажена скоринка не свідчить про готовність котлет.

Щоб м’ясо дійшло до готовності, потрібно налити на сковорідку окріп і під закритою кришкою протушкувати котлети на маленькому вогні.

Цей спосіб хороший для котлет із свинячого і яловичого фаршу. Курка смажиться швидко і додаткові маніпуляції з курячим м’ясом не потрібні.

Якщо котлети були обвалені у борошні, то вода перетвориться на соус.

Якщо смаження котлет вам не піддається і м’ясо все ще залишається сирим, то можна посмажити котлети з двох сторін, а потім поставити їх на доготування в духовку.

Береться! Бутильована вода "начинена" мікропластиком, який осідає в органах і може викликати рак

четвер, 16 жовтень 2025, 7:56

Бутильована вода, яку більшість людей вважає безпечнішою за водопровідну, насправді може становити серйозну загрозу для здоров’я. Як повідомляє Daily Mail, нові дослідження показали, що така вода буквально начинена мікропластиком, який проникає в орган...

Є секрет! Як випрати білі речі, щоб не сіріли

четвер, 16 жовтень 2025, 7:45

Зберегти білі речі ідеально чистими — справжній виклик. Досвідчені господині дали перевірені поради, які допоможуть запобігти жовтінню та посірінню, пише ТСН, передають Патріоти України. Прання білого з кольоровим. Якщо білих речей мало, можна випрати ...