Як та чим відмити холодильник від жовтих плям: ТОП-3 народні способи

Холодильник - це безсумнівно один із найголовніших предметів побутової техніки на кухні. Але він так само, як і інше кухонне приладдя має здатність втрачати свій вигляд. Найбільша проблема - це поява жовтих плям на пластикових поличках, на яких лежать продукти, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та поділиться трьома народними способами, які допоможуть очистити холодильник від жовтих плям.

Спосіб 1. Спирт

Такий засіб, за словами господинь, гарантує досить хороший результат. Для цього потрібно просто змочити ватний диск в етанолі та протерти пожовклу поверхню. Не забувайте при цьому дотримуватися заходів безпеки при роботі з спиртом: приміщення провітрювати, а руки захистити рукавичками.

Спосіб 2. Оцет

Але врахуйте те, що столовий 9% оцет навряд чи допоможе. Тут потрібна спеціальна 70-80% оцтова есенція. Але так само не забувайте дотримуватися заходів безпеки, як в попередньому випадку.

Спосіб 3. Перекис водню

Цей засіб радять використовувати у запущених випадках. Технологія застосування:

1. Поверхню обробити від пилу та жиру.

2. Змочити ватний диск у розчині та протерти поверхню.

3. Промити оброблену ділянку водою та витерти.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...