Як та чим відмити холодильник від жовтих плям: ТОП-3 народні способи

Холодильник - це безсумнівно один із найголовніших предметів побутової техніки на кухні. Але він так само, як і інше кухонне приладдя має здатність втрачати свій вигляд. Найбільша проблема - це поява жовтих плям на пластикових поличках, на яких лежать продукти, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та поділиться трьома народними способами, які допоможуть очистити холодильник від жовтих плям.

Спосіб 1. Спирт

Такий засіб, за словами господинь, гарантує досить хороший результат. Для цього потрібно просто змочити ватний диск в етанолі та протерти пожовклу поверхню. Не забувайте при цьому дотримуватися заходів безпеки при роботі з спиртом: приміщення провітрювати, а руки захистити рукавичками.

Спосіб 2. Оцет

Але врахуйте те, що столовий 9% оцет навряд чи допоможе. Тут потрібна спеціальна 70-80% оцтова есенція. Але так само не забувайте дотримуватися заходів безпеки, як в попередньому випадку.

Спосіб 3. Перекис водню

Цей засіб радять використовувати у запущених випадках. Технологія застосування:

1. Поверхню обробити від пилу та жиру.

2. Змочити ватний диск у розчині та протерти поверхню.

3. Промити оброблену ділянку водою та витерти.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...