Як упорядкувати пуховик без прання - хитрощі, про які знають не всі

У холодну пору року багато хто віддає перевагу пуховикам, оскільки цей вид верхнього одягу дуже практичний. До того ж, пуховики виглядають привабливо та добре справляються зі своїм основним завданням - збереженням тепла, передають Патріоти України.

Однак верхній одяг потрібно доглядати, щоб виглядати охайно. Прання не завжди є найкращим вибором, а хімчистка є задоволенням не з дешевих. Але є парочка секретів, які дозволять упорядкувати пуховик швидко і без зайвих зусиль.

У чому полягають основні хитрощі?

Господарське мило з гарячою водою

Спосіб допоможе позбутися як засалених ділянок, так і забруднень. Спочатку обрану ділянку потрібно обробити водою. Потім намилити стару зубну щітку господарським милом. Починаємо відтирати плями. Після змиваємо залишки засобу для чищення і сушимо пуховик.

Нашатир і перекис водню

Даний метод допомагає за кілька хвилин позбутися засмальцьованих ділянок. Для цього в рівних частках беруть нашатир і перекис водню. Сумішю обробляють засалені ділянки. Через три хвилини залишки засобу можна змивати.

Це справді працює! Лайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки

неділя, 12 травень 2024, 8:13

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість. Взагалі, звичайно...

Буде дуже смачно! Як приготувати м’ясо з апетитною золотистою скоринкою на сковорідці та в духовці

неділя, 12 травень 2024, 7:12

Смачно запекти чи засажити м’ясо – це справжнє кулінарне мистецтво і без знання деяких нюансів не обійтись. Приготування апетитного стейку вимагає певних навичок та вправ, які, втім, успішно замінюються застосуванням працюючих лайфхаків. Так, щоб отрим...