Гречана крупа зараз дорога, тому треба знати, як її варити, щоб не пригоріла, а була ідеальною. Навариста, розсипчаста і при цьому дуже ароматна, передають Патріоти України.
Для того, щоб гречка вийшла розсипчастою, треба брати крупу та воду в співвідношенні 1 до 2, тобто на одну склянку гречаної крупи дві склянки води.
Воду доведіть до кипіння і посоліть, також додайте дрібку харчової соди. Гречану крупу промийте 2-3 рази. Потім висипте її в киплячу воду, зменште вогонь і варіть до готовності протягом 15-20 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додайте 2 ст. л. масла на каструлю. Ваш смачний гарнір готовий!
Вершковий аромат встигне наповнити кожну наваристу крупинку, смакуватиме навіть без м’яса, а просто з салатом.
Ваш вибір - навіть випадковий - може відкрити несподівану правду про вас. Зробіть простий тест: оберіть число від 1 до 7 і дізнайтесь, яка ви жінка, чого прагнете насправді - і що приховує ваше серце, передають Патріоти України. У вас шалений внутрішні...
Часом наш непередбачуваний вибір може багато розповісти про нас - навіть колір манікюру, який ви носите щодня. На зображенні показані чотири варіанти, кожен з яких відображає різні риси характеру. Дізнайтеся, які саме ваші особливості можуть не подобат...