Як варять гречку досвідчені господині, щоб не пригоріла

Гречана крупа зараз дорога, тому треба знати, як її варити, щоб не пригоріла, а була ідеальною. Навариста, розсипчаста і при цьому дуже ароматна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб гречка вийшла розсипчастою, треба брати крупу та воду в співвідношенні 1 до 2, тобто на одну склянку гречаної крупи дві склянки води.

Воду доведіть до кипіння і посоліть, також додайте дрібку харчової соди. Гречану крупу промийте 2-3 рази. Потім висипте її в киплячу воду, зменште вогонь і варіть до готовності протягом 15-20 хвилин.

За 5 хвилин до готовності додайте 2 ст. л. масла на каструлю. Ваш смачний гарнір готовий!

Вершковий аромат встигне наповнити кожну наваристу крупинку, смакуватиме навіть без м’яса, а просто з салатом.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-5 причин, чому обов'язково треба їсти сливи

субота, 31 серпень 2024, 0:10

Сливи — кісточкові плоди середнього розміру. Найпопулярніший сорт має темну лілово-червону шкірку з жовтою м’якоттю всередині, але ви також можете знайти сливи зеленувато-жовтого кольору. У всіх сортів в центрі плоду є кісточка, яка не їстівна. У висуш...

Це уповільнює метаболізм! Що не можна їсти з хлібом, якщо ви хочете схуднути

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:10

Які страви ідеально поєднуються з хлібом, такий тандем продуктів пришвидшує обмін речовин, передають Патріоти України. Дехто їсть із хлібом практично всі страви і не бачить у цьому жодних проблем. Однак лікарі закликали переглянути таку харчову звичку,...