Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах, передають Патріоти України.

З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, завдяки якому яйця чиститимуться за пару секунд.

Для приготування потрібно:

  • 1 каструля,
  • вода та яйця,
  • 1 голка.

Як готувати

Якщо варити свіжі яйця, чистити їх потім дуже складно. Для цього воду підсолюють, ллють оцет, жбурляють зубочистки і чого тільки не роблять, аби шкаралупа відстала від білка.

Отже, діючи за порадою кулінарів з їдальні, потрібно спочатку вимити яйця. Потім взяти голку і зробити в шкаралупі отвір, але так, щоб не проломити її.

Білок після цього не витікає, смак вареного яйця також не змінюється.

Ставимо варити яйця, а по готовності можна приступати до чищення, як тільки вони охолонуть. Причому можна навіть не заливати холодною водою. Та скоріш за все, після варіння все одно доведеться це зробити, інакше яйця остигатимуть дуже довго.

Творять дива! ТОП-3 продукти, які подовжують молодість

понеділок, 22 липень 2024, 19:50

Вік обдурити неможливо, втім є три продукти, які призупиняють процеси старіння організму, передають Патріоти України. Що потрібно зробити, щоб домогтися здоров'я та довголіття? Час зупинити не можна, проте у сучасному світі є багато можливостей, щоб по...

Забудете про депресію! ТОП-6 продуктів, які піднімуть настрій на цілий день

понеділок, 22 липень 2024, 19:13

Всім відомо, що від того, що ми їмо залежить обсяг талії, стан нашої шкіри, а також настрій, передають Патріоти України. Якщо на вас напала туга та смуток, значить, ви неправильно харчуєтесь. Так звані «щасливі продукти» можуть підняти настрій цілий де...