
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах, передають Патріоти України.
З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, завдяки якому яйця чиститимуться за пару секунд.
Для приготування потрібно:
Якщо варити свіжі яйця, чистити їх потім дуже складно. Для цього воду підсолюють, ллють оцет, жбурляють зубочистки і чого тільки не роблять, аби шкаралупа відстала від білка.
Отже, діючи за порадою кулінарів з їдальні, потрібно спочатку вимити яйця. Потім взяти голку і зробити в шкаралупі отвір, але так, щоб не проломити її.
Білок після цього не витікає, смак вареного яйця також не змінюється.
Ставимо варити яйця, а по готовності можна приступати до чищення, як тільки вони охолонуть. Причому можна навіть не заливати холодною водою. Та скоріш за все, після варіння все одно доведеться це зробити, інакше яйця остигатимуть дуже довго.
Кожна особистість, якою би вона не була, має певні вади чи слабкості, про які не хоче зізнаватися навіть сама собі. Ці недоліки можуть ускладнювати стосунки, перешкоджати особистісному зростанню або заважати досягненню поставлених цілей, передають Патр...
Є вагомі докази того, що вживання гострої їжі дійсно може допомогти підтримувати здорову вагу. Однак одного лише вживання великої кількості гострого перцю буде недостатньо. Про це йдеться у новому дослідженні, пише Popular Science, передають Патріоти У...