
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах, передають Патріоти України.
З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, завдяки якому яйця чиститимуться за пару секунд.
Для приготування потрібно:
Якщо варити свіжі яйця, чистити їх потім дуже складно. Для цього воду підсолюють, ллють оцет, жбурляють зубочистки і чого тільки не роблять, аби шкаралупа відстала від білка.
Отже, діючи за порадою кулінарів з їдальні, потрібно спочатку вимити яйця. Потім взяти голку і зробити в шкаралупі отвір, але так, щоб не проломити її.
Білок після цього не витікає, смак вареного яйця також не змінюється.
Ставимо варити яйця, а по готовності можна приступати до чищення, як тільки вони охолонуть. Причому можна навіть не заливати холодною водою. Та скоріш за все, після варіння все одно доведеться це зробити, інакше яйця остигатимуть дуже довго.
Ви коли-небудь псували улюблену блузку, скатертину або диван стійкою плямою від кави, вина чи соусу? Замість дорогих магазинних засобів можна приготувати ефективний домашній засіб, який працює швидко і дешево, передають Патріоти України. Що потрібно:. ...
З наближенням зими та зростанням рахунків за комунальні послуги, багато домогосподарств шукають способи зменшити свої витрати. Пральні машини - це один з побутових приладів, експлуатація якого може бути дорогою, передають Патріоти України. Однак це не ...