
Відварені яйця - дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей, передають Патріоти України.
Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів
Якщо ви почнете варити холодні яйця, то тріщин та проблем із чищенням уникнути не вдасться. Тому ніколи не відправляйте варитися яйця, які нещодавно стояли на полиці холодильника. Для того, щоб “зігрітися”, продукту потрібно як мінімум півгодини.
Багато хто чув про те, що досвідчені кухарі проколюють яйце з круглого боку. Досить “просунутися” гострим предметом лише на половину сантиметра. Це полегшить процес чищення, захистить від тріщин і скоротить час приготування.
Якщо ви хочете, щоб яйця залишалися красивими і легко піддавалися очищенню, не забудьте всипати у воду хоча б маленьку ложку солі.
Також варто пам’ятати про те, що продукт варто відправляти в киплячу воду.
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...