
Відварені яйця - дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей, передають Патріоти України.
Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів
Якщо ви почнете варити холодні яйця, то тріщин та проблем із чищенням уникнути не вдасться. Тому ніколи не відправляйте варитися яйця, які нещодавно стояли на полиці холодильника. Для того, щоб “зігрітися”, продукту потрібно як мінімум півгодини.
Багато хто чув про те, що досвідчені кухарі проколюють яйце з круглого боку. Досить “просунутися” гострим предметом лише на половину сантиметра. Це полегшить процес чищення, захистить від тріщин і скоротить час приготування.
Якщо ви хочете, щоб яйця залишалися красивими і легко піддавалися очищенню, не забудьте всипати у воду хоча б маленьку ложку солі.
Також варто пам’ятати про те, що продукт варто відправляти в киплячу воду.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...