Відварені яйця - дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей, передають Патріоти України.
Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів
Якщо ви почнете варити холодні яйця, то тріщин та проблем із чищенням уникнути не вдасться. Тому ніколи не відправляйте варитися яйця, які нещодавно стояли на полиці холодильника. Для того, щоб “зігрітися”, продукту потрібно як мінімум півгодини.
Багато хто чув про те, що досвідчені кухарі проколюють яйце з круглого боку. Досить “просунутися” гострим предметом лише на половину сантиметра. Це полегшить процес чищення, захистить від тріщин і скоротить час приготування.
Якщо ви хочете, щоб яйця залишалися красивими і легко піддавалися очищенню, не забудьте всипати у воду хоча б маленьку ложку солі.
Також варто пам’ятати про те, що продукт варто відправляти в киплячу воду.
Якщо ваш пес не дає вам спокою вночі, експерт із поведінки собак має кілька простих, але дієвих порад. Рене Пейшнс, засновниця Paws Academy, на своїй сторінці в TikTok розповіла про три найпоширеніші помилки власників, які заважають тваринам добре спат...
Православна церква України 31 липня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Євдокима Каппадокіянина, а також відзначає винесення древа чесного Хреста Господнього і заговини на Успенський піст. За старим стилем сьогодні згадують священномученика Оме...