Якщо ви будете варити макарони та хвилюєтеся за їх цілісність, тоді підкажемо кілька корисних порад. Вони допоможуть побачити на тарілці привабливий макаронний гарнір, а не незрозумілу масу.
Почнімо з найголовнішого. Макаронні вироби повинні бути хорошої якості, а ще їх треба готувати в великій кількості води. На 100 г продукту потрібен 1 л води та 10 г солі. Відповідно до вказаної пропорції, можна вирахувати потрібну кількість цих компонентів.
Іноді можна почути рекомендацію, що макарони треба промити після зливання води. Це не є критично важливим моментом. Промити макарони можна тільки у випадку, якщо ви будете їх додавати в салат.
Для більшої гарантії, що макарони не будуть злипатися, у воду можна налити трохи олії. Це допоможе також зберегти їх цілісність. І не перевищуйте рекомендований час приготування, вказаний на упакуванні. Смачного!
Без чашки кави у більшості людей вранці нічого не виходить і все буквально валиться з рук. Але будьте обережні, оскільки деякі нюанси в приготуванні кави можуть нашкодити вашій талії. . Кава — чудовий спосіб почати день більш сконцентровано і зібрано....
ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...