Як відбілити шви між плиткою у ванній - хитрощі, які варто взяти на замітку

Одна з найпоширеніших проблем, з якою стикалася кожна домогосподарка, - це брудні шви між плиткою у ванній кімнаті. З’являється бруд у них дуже швидко, а ось позбутися від нього - проблематично, але все ж таки можливо. Щобільше, зробити це можна завдяки підручним засобам, передають Патріоти України.

Досвідчені господині починають займатися відбілюванням швів, як тільки вони починають набувати сірого відтінку, пише belnovosti. І використовують для цього зовсім не різні хімічні засоби, а продукти, які є на кожній кухні.

Як відмити шви між плиткою у ванній

  • Сода — найпростіший і найдієвіший метод. Порошок розводьте в невеликій кількості води і доведіть розчин до стану пасти. Після цього нанесіть його на шви на 10 хвилин, а потім видаліть за допомогою жорсткої щітки.
  • Гірчиця з содою та лимоном — засіб для більш запущених варіантів. Велику ложку гірчиці, дві ложки соди, сік із часточки лимона та горошину зубної пасти ретельно перемішайте та додайте трохи води. Нанесіть суміш на шви на 30 хвилин, а потім змийте.
  • Перекис — засіб для легкого, антибактеріального прибирання. У місткість з розпилювачем влийте розчин перекису та води (1:2) та проведіть обробку.

Треба всього чотири інгредієнти! Як приготувати домашній сир

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:12

Приготувати домашній сир вдома зможе кожна господиня. Це зовсім не складно. Всього 4 інгредієнти та 15 хв вашого часу - і на вашому столі буде ніжний і щільний сир, передають Патріоти України. Ось ці 4 інгредієнти:Молоко – 1 літрСіль – 1 ст. л.Яйця – 3...

Щоб пішло на користь: Топовий експерт назвав правильний час для першої чашки кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:40

Багато людей практично живуть на кофеїні, часто навіть не найпалкіші кавомани хапаються за чайник зразу після пробудження або щоб побороти занепад сил після обіду. Видання Express пише, що пити каву відразу після сну то не найкраща ідея. Рекс Ісап, ген...