Як відбілити унітаз швидко та без хімії - засіб за копійки

Унітаз може втратити білий колір - і це відносно нормально, але ж кожна господиня хоче, щоб сантехніка була якнайдовше у стані та вигляді, мов нова. Якщо доглядати регулярно, то все так і буде, передають Патріоти України.

Подробиці

Засіб для відбілення унітазу дуже простий і дешевий. Знову на допомогу приходить сода та оцет. Потрібно насипати 100 г соди та залити її 100 мл оцту.

Накрити кришкою, забути на 10 хвилин, а потім просто змити. Класична реакція зробить по-справжньому “магічний” ефект, адже наліт розчиниться і колір стане білосніжним. Бажано очищення содою та оцтом робити раз у місяць, бо найкраще чистоту підтримувати, щоб не вдаватися до їдкої хімії.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...