Як відіпрати кухонні рушники без порошку - японський спосіб

Через специфіку використання кухонні рушники потребують постійного прання, а активні складники мийних засобів швидко псують їхній вигляд. Але міняти їх на нові кожні кілька місяців потреби немає. Випрати і навіть відбілити кухонні рушники допоможе спосіб, який господині назвали японським. передають Патріоти України.

  • 10 літрів води;
  • 2 столові ложки гірчичного порошку;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 1 столова ложка оцту.

Воду необхідно нагріти і розчинити у ній гірчицю, олію та оцет. В отриману рідину необхідно занурити рушники і залишити їх у ній на 12 годин.

Після того, як рушники відмокнуть, їх необхідно правильно виполоскати. Спочатку їх необхідно занурити у дуже холодну воду, а потім виполоскати у гарячій. Правильне прання японським способом має не тільки вивести плями, але й відбілити пожовтілу чи посірілу тканину.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...