Як відіпрати кухонні рушники від жиру і неприємного запаху: ТОП-4 ефективні способи

Завзяті господині ретельно стежать за чистотою на кухні. Рушники неодмінно повинні бути у них під рукою, однак не завжди вони чисті і свіжі. Врятувати ситуацію можна за допомогою простих способів. Пропонуємо дізнатися, як відіпрати кухонні рушники від жиру і неприємного запаху.,передають Патріоти України.

Господарське мило

Цей традиційний спосіб буде актуальним завжди. Мило добре справляється із плямами. Варто натерти рушник цим інгредієнтом і замотати у целофановий пакет. Якщо залишити рушник на ніч у холодильнику, вранці плями відіпруться швидше.

Гірчиця

Цей корисний інгредієнт добре продезінфікує рушники. Кілька ложок гірчиці розбавте окропом, щоб вийшла консистенція, схожа на густу сметану. Намочений гірчицею рушник залиште на 8 годин, а вже потім беріться до прання.

Розчин солі

Такий метод допомагає відіпрати плями від кави, червоного вина, томатної пасти або соку. Для того, щоб отримати ефективний сольовий розчин, потрібно змішати 5 столових ложок солі і 5 літрів води. Рушники варто залишити на годину настоятися. Випрати їх можна і вручну, і за допомогою пральної машини.

Лимонна кислота

Цей інгредієнт вдало справляється із плямами від томату чи буряка. Натріть рушники господарським милом, прополощіть, засипте лимонною кислотою, залиште на 10 хвилин. Прати краще вручну, оскільки варто ретельно протерти червоні плями.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...