Як відіпрати стару пляму на пуховику за допомогою підручних засобів - ефективні способи

Попереду морози, а це означає, що настав час готувати до пізньої осені та зими теплі речі, куртки, пальта, шуби та пуховики. Зробити це бажано не в останній момент, адже бувають ситуації, коли потрібно вдягнути пуховик, а на ньому є пляма, передають Патріоти України.

Щоб уникнути подібних ситуацій, радимо розпочати підготовку до зими наперед. А якщо ви зіткнулися з плямами на пуховику, то ви прийшли за адресою. Як їх позбутися підручними засобами — читайте далі. Як зазначає Ukr.Media, щоб очистити свій верхній одяг, необов’язково відправляти його в хімчистку, адже можна впоратися підручними засобами. Це, наприклад, звичайний мийний засіб або нашатирний спирт.

Як вивести старі плями з пуховика

  • Непомітні плями — нанесіть пару крапель мийного засобу на губку і протріть нею брудне місце. Потім чистою вологою ганчірочкою протріть пляму, а потім висушіть.
  • Жирні плями — нагрійте пляму на пару, капніть на неї трохи бензину на ганчірочку і протріть пляму. Після посипте місце, де була пляма содою або порошковою крейдою, залиште на 1-2 хвилини, і витрусіть пуховик.
  • Універсальний засіб — можна приготувати засіб для виведення плям самостійно. Для цього змішайте з водою трохи нашатирного спирту і додайте мийний засіб. Все добре перемішайте, щоб суміш стала як густа піна. Після цього обробіть цією піною брудні ділянки тканини.
  • Склоочисник - нанесіть засіб для миття вікон на пляму, а потім протріть сухою губкою або серветкою.

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...