Як відмити акрилову ванну за 10 хвилин і без зусиль - несподіваний лайфхак

Забезпечення правильного догляду за акриловою ванною - важливий аспект для того, щоб зберегти її привабливість та бездоганний стан. Але застосування абразивних засобів та жорстких щіток може викликати пошкодження на поверхні, що потребують серйозного відновлення, передають Патріоти України.

Однак є простий і ефективний спосіб повернути вашій акриловій ванні первозданну чистоту, який вимагає лише 10 хвилин вашого часу. Для дбайливого очищення акрилової ванни від жовтизни використовуються доступні компоненти.

Як повернути блиск акриловій ванні — лайфхак

Кроки з чищення акрилової ванни:

  • почніть, змочивши внутрішню поверхню ванни;
  • рівномірно розподіліть звичайну харчову соду по забруднених ділянках, але не втирайте;
  • нанесіть на проблемні місця піну для гоління, а можна навіть трохи змішати її з содою;
  • залиште суміш у ванні на десять хвилин, давши компонентам активно впливати на поверхню.

Далі потрібно ретельно, але обережно витерти поверхню. Скористайтеся звичайною м’якою ганчіркою або меламіновою губкою. І завершальний етап – змивання залишків. Змийте надлишки засобу, і ваша ванна отримає чистоту і білий відтінок, як тільки з магазину. Цей метод не тільки ефективно усуває жовтизну, але й підтримує бездоганний зовнішній вигляд акрилової ванни.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...