Як відмити скляні кришки для каструль - диво-суміш розчинить весь бруд!

Скляні кришки для каструль вимагають особливого догляду. Їх легко пошкодити агресивними хімічними засобами, а звичайні гелі для миття посуду можуть не відмити неприємний бруд під обідками, передають Патріоти України.

Щоб ефективно відмити навіть застарілий бруд, жирні плями та рештки пригорілої їжі варто дуже постаратися.OBOZ.UA підібрав дієвий рецепт, який розчинить весь бруд.

Лише три кроки допоможуть відмити кришку від нагару та крапель жиру. Не доведеться навіть прикладати зусиль – бруд швидко відійде, якщо занурити кришку у розчин.

Необхідні інгредієнти:

  • гаряча вода;
  • сода;
  • суха гірчиця.

Крок 1. Змішайте у великій ємності соду і суху гірчицю у пропорції 2:1. Можна взяти дві чайні ложки соди і чайну ложку гірчиці.

Крок 2. Закип’ятіть 3 літра води та залийте нею соду та гірчицю.

Крок 3. Замочіть у розчині скляні кришки – вони мають побути у воді мінімум 15 хвилин, щоб жир та бруд відійшли від поверхні та обідків.

І наостанок просто помийте кришки під струменем теплої води або за необхідністю протріть губкою з краплею миючого засобу.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...