Як відмити темний наліт на столових приборах - потрібен лише один інгредієнт

Столові прибори з часом втрачають блиск. Звичайного миття стає недостатньо - щоб позбавитися від темного нальоту, необхідна ретельна чистка, передають Патріоти України.

За словами експертів, після миття столові прибори слід час від часу полірувати. Зробити це можна за допомогою шматка вовняної тканини, протерши ложку чи виделку круговими рухами з усіх боків. Але це досить нудний та не надто ефективний варіант.

Засіб для миття посуду не завжди позбавить від темного нальоту. А зробити столові прибори сяючими допоможе відомий у народі "цитрусовий метод".

Це один із найпростіших лайфхаків. Не треба готувати жодних розчинів чи сумішей. Просто розріжте лимон навпіл і натріть соком потемнілі місця на ложках чи вилках.

Не спішіть змивати, дайте кислоті час, щоб подіяти. Півгодини зазвичай буде достатньо. Після цього промийте прибори під простою водою з-під крана. Використовувати чистячі засоби для миття або терти губкою не потрібно. Наостанок насухо витріть ложки та виделки. Вони сяятимуть, наче нові.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...