Як віднадити птахів від черешні і малини - простий та ефективний лайфгак

Звичайно, птахи є незамінними помічниками в саду, адже допомагають боротися з комахами. Однак часто самі пернаті знищують урожай не гірше від інших шкідників, передають Патріоти України.

Існує багато способів, які допомагають захистити урожай ягід від пернатих. Але якщо вам потрібен ефективний та водночас гуманний — варто скористатися цим лайфгаком. Вам знадобиться звичайна фольга, яку можна знайти на кожній кухні. Що далі з нею робити?

Між ягідними деревами або кущами потрібно натягнути волосінь або мотузку. Потім просто прикріпити до неї блискучі смужки від фольги.

Коли вони будуть коливатися на вітрі, то видаватимуть шум, а ще виблискуватимуть на сонці, відбиваючи світло. Для птахів такі сигнали означають небезпеку, тому вони не будуть підлітати до черешень або малини, щоб поласувати ягодами.

Не робіть так! Психолог назвав фразу, яку батьки ніколи не повинні говорити своїй дитині

вівторок, 21 травень 2024, 7:22

Після таких слів у дітей формується низька самооцінка, недовіра до інших людей і страх перед майбутнім. Щоб дитина виросла щасливою, вміла вибудовувати правильну комунікацію з іншими людьми і могла досягати успіхів, її треба правильно виховувати. Батьк...

Лосось чи тунець? Яка риба корисніша

вівторок, 21 травень 2024, 7:12

Тунець та лосось - два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб ви могли вирішити, яка з них ...