
На полицях супермаркету можна зустріти багато підробок. Найчастіше виробники підробляють і здешевлюють сир. Розповідаємо, як визначити підроблений сир за допомогою мікрохвильової печі, передають Патріоти України.
Часто при виробництві сиру до нього додають пальмову олію та інші жири. Такий продукт не лише гірший на смак, а й може зашкодити здоров'ю. Визначити неякісний продукт можна за допомогою мікрохвильової печі.
Розпізнати підробку сиру можна, розігрівши невеликий шматочок на тарілці у мікрохвильовій печі. Якщо при нагріванні сир стає тягучим – це якісний продукт.
Фальсифікат під впливом температури розтікається і покривається дрібними бульбашками, а після остигання стає хрумким. При нагріванні з підробки витікає додана олія.
Як визначити якість сиру:
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...