На полицях супермаркету можна зустріти багато підробок. Найчастіше виробники підробляють і здешевлюють сир. Розповідаємо, як визначити підроблений сир за допомогою мікрохвильової печі, передають Патріоти України.
Часто при виробництві сиру до нього додають пальмову олію та інші жири. Такий продукт не лише гірший на смак, а й може зашкодити здоров'ю. Визначити неякісний продукт можна за допомогою мікрохвильової печі.
Розпізнати підробку сиру можна, розігрівши невеликий шматочок на тарілці у мікрохвильовій печі. Якщо при нагріванні сир стає тягучим – це якісний продукт.
Фальсифікат під впливом температури розтікається і покривається дрібними бульбашками, а після остигання стає хрумким. При нагріванні з підробки витікає додана олія.
Як визначити якість сиру:
Не опускайте температуру кондиціонера нижче 24°C - попереджають експерти з енергоефективності, передають Патріоти України. За словами фахівців, кожен градус нижче 22°C може збільшити споживання електроенергії на 6–8%. У підсумку, це суттєво позначаєтьс...
Чистити газову плиту - ще півбіди, а от її чавунну решітку - справжній виклик. Якщо її регулярно не мити, згодом вона покривається товстим шаром жиру й нагару, який важко відтерти звичайною губкою. Але все можна вирішити простими засобами, які є на ко...