На полицях супермаркету можна зустріти багато підробок. Найчастіше виробники підробляють і здешевлюють сир. Розповідаємо, як визначити підроблений сир за допомогою мікрохвильової печі, передають Патріоти України.
Часто при виробництві сиру до нього додають пальмову олію та інші жири. Такий продукт не лише гірший на смак, а й може зашкодити здоров'ю. Визначити неякісний продукт можна за допомогою мікрохвильової печі.
Розпізнати підробку сиру можна, розігрівши невеликий шматочок на тарілці у мікрохвильовій печі. Якщо при нагріванні сир стає тягучим – це якісний продукт.
Фальсифікат під впливом температури розтікається і покривається дрібними бульбашками, а після остигання стає хрумким. При нагріванні з підробки витікає додана олія.
Як визначити якість сиру:
Наші пащури вірили, що деякі речі можуть бути не тільки корисними у побуті, але й виступати як обереги. І тому ставилися до таких предметів шанобливо і обережно. Кілька речей у домі які є насправді практично в кожного українця, можуть бути потужними за...
Імбир давно здобув репутацію природного засобу, який підтримує здоров’я та допомагає при різних недугах. Особливо він цінується за здатність полегшувати травлення та зменшувати запальні процеси, передають Патріоти України. Цей ароматний корінь широко в...