Вершкове масло - невід'ємний продукт при приготуванні випічки, а також його часто додають у каші та супи замість олії. Ще його найчастіше використовують для бутербродів. Дуже важливо знати, що не завжди можна купити якісний та безпечний продукт у магазині, і дуже важливо вміти правильно перевірити його в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться 3 ефективними способами перевірки вершкового масла у домашніх умовах на натуральність.
За допомогою окропу
Покладіть шматочок масла у гарячу воду. Справжнє, якісне масло дасть воді молочний відтінок і головне – на поверхні буде плівка молочного кольору. Якщо масло не якісне, ви помітите на поверхні і стінках склянки шар жиру і відчуєте неприємний запах.
Розпечена сковорода
Шматок масла киньте на розігріту сковороду, якісний продукт даватиме дуже приємний аромат і почне пінитися. Якщо масло почне розтікатися і пригоряти, в ньому точно є небезпечне пальмове масло.
Заморозьте вершкове масло
Натуральне заморожене масло буде важко порізати, воно буде кришитися. А ось масло-маргарин навіть у замороженому вигляді легко різатиметься
Якщо хоч раз ви стикалися з проблемою затхлого запаху речей, які лежать у шафі якийсь час, ця стаття точно для вас. Раніше ми розповідали, як вивести плями з одягу, скориставшись бюджетним продуктом. Сьогодні поговоримо про те, як зберегти свіжість реч...
Лікар розповів про п'ять продуктів, які всі вважають корисними, а вони насправді такими не є і підвищують цукор у крові, передають Патріоти України з посиланням на TikTok доктора Міджа Брауна. Які продукти підвищують рівень цукру в крові . Зазначимо,...