Як відрізнити справжню сметану від підробки за 1 хвилину - найпростіший спосіб

Сметана – це універсальний молочний продукт, який додають у випічку та десерти, соуси та заправки для салатів. Переважна більшість господинь не мають можливості використовувати домашню, тож, купують у магазині, передають Патріоти України.

Втім, у такому випадку сметана часто залишає бажати кращого. Адже, виробники можуть додавати до неї інгредієнти, яких не повинно бути у складі, до прикладу, крохмаль. В будь-якому випадку продукт можна з легкістю перевірити вдома всього за 1 хвилину.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, як перевірити сметану на якість за 1 хвилину.

Для того, щоб скористатись таким способом, вам не знадобиться жодних підручних інгредієнтів. Все, що потрібно зробити, це нанести сметану тонким шаром та тильний бік руки. Після цього зачекати буквально хвилину-дві.Далі зверніть увагу на наступне: якщо сметана увібралась у шкіру та залишила за собою жирний слід, то перед вами якісний продукт. Якщо ж молочний продукт містить шкідливі добавки, то він або зовсім не вбереться всередину шкіри, або утворить на поверхні неприємну липку плівку.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...