Картопля у відвареному вигляді може бути розсипчаста або, навпаки, тримати форму. Все залежить від того, яка саме потрібна вам для приготування тої чи іншої страви. Звичайно, потрібно враховувати й сорт картоплі. Залежно від цього буде залежати технологія приготування.
Картопля для салатів в розсипчастому вигляді не дуже підходить. З нею втрачається цілісність структури інгредієнтів. Зокрема, псується зовнішній вигляд страви. Щоб цього не сталося, потрібно застосувати при відварюванні картоплі один інгредієнт.
Секретним компонентом та засобом є оцет. Він не вплине на смакові властивості картоплі, але форму бульби збереже. Це й потрібно.
Дочекайтеся, коли рідина дійде до кипіння. На 1 л води потрібно 1 ст.л. оцту. Більше не треба додавати, щоб не змінити натуральний смак картоплі.
Ось такий кулінарний лайфхак, про який варто знати. З ним ваші картопляні салати будуть мати бездоганний вигляд.
Стан нігтів може бути індикатором як місцевих проблем, так і системних захворювань. Ось список можливих хвороб і порушень, які можна запідозрити за змінами у нігтях, передають Патріоти України. Хоча нігті можуть підказати лікарю напрям для діагностики,...
Нутриціологиня Катерина Крупкіна назвала продукти, які треба назавжди виключити з раціону дітей. На її думку, це всі ті, які мають у складі трансжири, передають Патріоти України. Найчастіше вони додані у запечених і смажених продуктах, таких як фастфуд...