
Картопля у відвареному вигляді може бути розсипчаста або, навпаки, тримати форму. Все залежить від того, яка саме потрібна вам для приготування тої чи іншої страви. Звичайно, потрібно враховувати й сорт картоплі. Залежно від цього буде залежати технологія приготування.
Картопля для салатів в розсипчастому вигляді не дуже підходить. З нею втрачається цілісність структури інгредієнтів. Зокрема, псується зовнішній вигляд страви. Щоб цього не сталося, потрібно застосувати при відварюванні картоплі один інгредієнт.
Секретним компонентом та засобом є оцет. Він не вплине на смакові властивості картоплі, але форму бульби збереже. Це й потрібно.
Дочекайтеся, коли рідина дійде до кипіння. На 1 л води потрібно 1 ст.л. оцту. Більше не треба додавати, щоб не змінити натуральний смак картоплі.
Ось такий кулінарний лайфхак, про який варто знати. З ним ваші картопляні салати будуть мати бездоганний вигляд.
Фікус Бенджаміна - одна з найпопулярніших кімнатних рослин у українських домівках. За красиву розлогу крону, глянцеве листя та декоративний вигляд його обирають навіть початківці, передають Патріоти України. Але при всій своїй популярності фікус має р...
Правильне заряджання акумулятора здатне суттєво продовжити строк його експлуатації. Звісно, стосується це і автомобільних акумуляторів. І тут одним з найбільш поширених запитань є треба чи не треба знімати в цей час клеми, передають Патріоти України. В...