Картопля у відвареному вигляді може бути розсипчаста або, навпаки, тримати форму. Все залежить від того, яка саме потрібна вам для приготування тої чи іншої страви. Звичайно, потрібно враховувати й сорт картоплі. Залежно від цього буде залежати технологія приготування.
Картопля для салатів в розсипчастому вигляді не дуже підходить. З нею втрачається цілісність структури інгредієнтів. Зокрема, псується зовнішній вигляд страви. Щоб цього не сталося, потрібно застосувати при відварюванні картоплі один інгредієнт.
Секретним компонентом та засобом є оцет. Він не вплине на смакові властивості картоплі, але форму бульби збереже. Це й потрібно.
Дочекайтеся, коли рідина дійде до кипіння. На 1 л води потрібно 1 ст.л. оцту. Більше не треба додавати, щоб не змінити натуральний смак картоплі.
Ось такий кулінарний лайфхак, про який варто знати. З ним ваші картопляні салати будуть мати бездоганний вигляд.
Вміння помічати ознаки брехні допомагає не тільки у повсякденному спілкуванні, а й у бізнесі чи особистих стосунках. Експерти дають кілька важливих сигналів, на які варто звертати увагу, передають Патріоти України. Основні ознаки брехні:. Порада психол...
Чи знали ви, що деякі прості прикмети можуть вплинути на ваше фінансове становище? Багато хто не звертає уваги на дрібні знаки, які можуть передвіщати прибуток або навіть виграш! Ось топ-7 прикмет, які точно принесуть вам гроші - перевірте, чи вже ви ї...