Як відварити сосиски, щоб вони не лопнули - проста хитрість

Сосиски - це далеко не найздоровіший продукт, але відмовитися від нього взагалі буває дуже складно. Все ж таки це смачний і ситний м’ясний виріб, який просто готується і служить відмінним доповненням до сніданку або обіду, передають Патріоти України.

Подробиці

Найчастіше сосиски варять. Але буває, що в процесі такої обробки вони лопаються та втрачають зовнішній вигляд.

Особливо схильні до цього сосиски в натуральній оболонці. Однак кулінари знають спосіб, який допоможе приготувати страву та зберегти її апетитний вигляд. Не зайвим буде нагадати вам деякі тонкощі при приготуванні сосисок.

Як варити сосиски

Якщо ви поступаєте до варіння сосисок, перед тим, як кидати їх в окріп, зробіть проколи виделкою в різних місця. Це убезпечить їх при відварюванні від розтріскування, зменшить тиск усередині, що з’являється під час термічної обробки.

Якщо ви плануєте варити сосиски в натуральній оболонці, то для початку їх слід трохи обсмажити, щоб зробити міцнішими. Також потрібно пам’ятати, що не можна кидати їх у вируючий окріп.

Відразу після закипання води потрібно зменшити вогонь на плиті до мінімуму. Досвідчені кулінари рекомендують відварювати цей м’ясний напівфабрикат у воді, що нагрілася до 90 градусів, але не більше.

Хочете максимуму чи ні? Цей психологічний тест визначить наскільки ви амбітні

неділя, 19 травень 2024, 9:07

Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...