Як врятувати диван від поганого запаху: ТОП-2 поради

М’які меблі зручні, комфортні, гармонійно доповнюють інтер’єр, але є одна серйозна проблема. Вона пов’язана із властивістю вбирати запахи. Чим ближче меблі до кухні, тим актуальніше стає проблема., передають Патріоти України.

Зрештою, якщо ви палите в кімнаті або приходили гості, тканина та наповнювач дивану також будуть пахнути цигарковим димом. Не будемо ще забувати про домашніх улюбленців, які також часто лишають свої сліди. Позбутися диванних неприємностей можна за допомогою засобів, про які піде мова далі.

Кава, сіль та ванілін

Ці три засоби у комбінації 1:1:1 дають неймовірний результат. Застеліть диван вологим простирадлом, а зверху висипте суміш з кави, солі та ваніліну. Лишіть на всю ніч. Зранку заберіть простирадло та пройдіться порохотягом.

Ванілін та кава

Звичайно, кава та ваніль мають сильний аромат самі по собі. Змішайте їх у співвідношенні 1:1 та нанесіть на забруднену поверхню на декілька годин. Потім зберіть все порохотягом. Особливу увагу приділіть кутам.

Прості підручні засоби, які можуть врятувати диван від поганих запахів. Нехай ваші меблі гарно пахнуть, а вам на них комфортно відпочивається.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...