Як врятувати мед, що зацукрився - хитрий трюк

У натурального меду термін зберігання практично безмежний. Так відбувається через те, що продукт має особливий хімічний склад. Однак, коли мед деякий час постоїть, він зацукрюється. У такому випадку використовувати його в кулінарії стає складно, передають Патріоти України.

Його можна знову привести до рідкого стану. Є різні методики, втім, деякі з них можуть позбавити продукт усіх його цінних властивостей. Але є один метод, який дозволить меду стати знову рідким та зберегти свій багатий хімічний склад. Про нього розповіли на Pixelinform.

Як розрідити мед

Спочатку відміряйте ту кількість меду, якої потребує рецепт. Перекладіть його в невелику миску або іншу маленьку посудину.

У каструлю вливаємо воду, прогріваємо її до сорока градусів. Якщо прогріти до вищої температури, то корисний мед втратить корисні властивості: продукт погано реагує на термічну обробку. Мисочку з медом ставимо у воду так, щоб рідина не потрапляла усередину. Чекаємо 10-15 хвилин. Коли цей час сплине, перемішуємо мед та сміливо починаємо готувати.

Це може здивувати! Мольфар дав пораду жінкам, що категорично не можна дарувати чоловікам на Новий рік

п’ятниця, 19 грудень 2025, 18:28

Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...

Час вашого народження визначає все ваше життя: Дізнайтеся, що він означає саме для вас

п’ятниця, 19 грудень 2025, 18:09

Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...