
У натурального меду термін зберігання практично безмежний. Так відбувається через те, що продукт має особливий хімічний склад. Однак, коли мед деякий час постоїть, він зацукрюється. У такому випадку використовувати його в кулінарії стає складно, передають Патріоти України.
Його можна знову привести до рідкого стану. Є різні методики, втім, деякі з них можуть позбавити продукт усіх його цінних властивостей. Але є один метод, який дозволить меду стати знову рідким та зберегти свій багатий хімічний склад. Про нього розповіли на Pixelinform.
Спочатку відміряйте ту кількість меду, якої потребує рецепт. Перекладіть його в невелику миску або іншу маленьку посудину.
У каструлю вливаємо воду, прогріваємо її до сорока градусів. Якщо прогріти до вищої температури, то корисний мед втратить корисні властивості: продукт погано реагує на термічну обробку. Мисочку з медом ставимо у воду так, щоб рідина не потрапляла усередину. Чекаємо 10-15 хвилин. Коли цей час сплине, перемішуємо мед та сміливо починаємо готувати.
Багато хто вважає, що знає себе досконало, але підсвідомість часто приховує секрети, про які ми не здогадуємося. Цей простий тест з мандалами допоможе зазирнути у вашу особистість. Виберіть одну з шести мандал інтуїтивно - без довгих роздумів. Ваш вибі...
Прагнення скоротити витрати на електроенергію спонукає вимикати побутові прилади на ніч, проте Wi-Fi роутер є винятком із цього правила. Експерти попереджають, що щовечірнє відключення широкосмугового зв'язку це хибна стратегія, яка може погіршити які...