
Багатьом подобається подавати як закуску або навіть основну страву солону рибу.
Такий спосіб приготування риби багатьом приходиться до смаку.
Проте чи всі господині солять продукт самостійно. Деколи простіше купити вже готовий варіант. Однак варто бути готовими до того, що така риба виявиться надто солоною.
Як можна виправити ситуацію
Якщо риба відносно нормальна і лише злегка пересолена, можна просто помити її під потоком води. Це дозволить забрати зайву сіль.
Також можна вимочити рибу в ємності із звичайною водою. Час залежить від того, якого результату ви чекаєте.
Однак варто розуміти, що тривале вимочування може не найкраще позначитися на текстурі та смаку продукту.
Молоко
Дуже простий та ефективний метод, який допоможе не лише позбавити рибу від надлишку солі, а й допоможе зберегти апетитну текстуру.
Рибу краще почистити та відправити у миску з молоком на 20-40 хвилин.
Пам’ятайте, що молоко повинно бути холодним.
Лимонна вода
Розведіть у холодній рідині кілька ложок лимонного соку та розмішайте. Після цього можна відправляти в маринад отриману рибу.
Завдяки цьому способу продукт стане не тільки менш солоним, але й смачнішим.
Психологічний тест, який зараз активно поширюється в мережі, допоможе визначити, ким ви є насправді - реалістом, мрійником, активною людиною чи елегантним перфекціоністом. Все, що потрібно, - обрати одну з чотирьох ручок, передають Патріоти України. Та...
Постійна втома, забування деталей і складнощі з концентрацією - проблема, знайома багатьом. Вчені кажуть, що є один простий продукт, який допомагає мозку працювати ефективніше, передають Патріоти України. Що це за продукт? Дослідження підтверджують, щ...