
Смачна, ароматна, соковита та солодка ягода - відмінний інгредієнт для десерту та велечезне джерело вітамінів, передають Патріоти України.
Але не вся полуниця на прилавку така корисна. Дачники, які вирощують ягоди, не сумніваються у своєму урожаї, а ось ті, хто змушений купувати ягоди, бояться купити неякісний продукт.
Перевагу віддають сухій ягоді однорідного кольору без ознак гниття. Крім того, звертають увагу на ще 3 нюанси.
1. Чим яскравіше полуниця, то більше в ній вітамінів. У темних ягодах міститься пігмент антоціан, який має протизапальний ефект і бореться зі старінням організму.
Неприродно яскраві та «блискучі» плоди експерти не радять купувати. Є ймовірність, що вони містять хімікати.
2. Аромат – один із найкращих та простих варіантів знайти якісний продукт. Натуральні ягоди пахнуть так, що відчувається на пристойній відстані. У такої полуниці стійкий та приємний запах.
3. Плодоніжка у якісної ягоди зелена. Але якщо на ній є біла смужка, значить полуницю обробляли пестицидами.
Цікавий факт: якщо між м’якоттю та листям є відстань – полуниця солодка, а якщо листя щільно прилягає до ягоди – з кислинкою.
Брунелло Кучінеллі, якого часто називають «королем кашеміру», — це не просто модний бренд, це філософія. Бренд є синонімом вишуканої, стриманої розкоші, що ставить на перше місце якість, позачасовість та елегантність, а не швидкоплинні тренди. Естетика...
Тести на самопізнання залишаються популярним інструментом для аналізу поведінки та робочих звичок. Простий вибір або спонтанне рішення часто дозволяють виявити риси, які людина не завжди усвідомлює. Такі тести не є науковою діагностикою, але можуть дат...