Як вибрати ідеальні рукавички на осінь і зиму, на що звернути увагу і як не помилитись з розміром і якістю

Вибрати рукавички на осінньо-зимовий період - ціла наука. Найзручніше, звичайно, поміряти на руку відразу необхідний аксесуар в магазині. Але на жаль, такий варіант не завжди доступний і іноді хочеться вручити рукавички як подарунок близькій людині. Як правильно вибирати рукавички та обчислити необхідний розмір, розповіли у виданні Lifehacker, зазначають Патріоти України.

Вибираємо розмір

Розмір правої та лівої руки може відрізнятися у кожної людини. Для вимірів вибирайте ту руку, якою ви пишете.

Оберніть сантиметр навколо долоні в найширшому місці, по кісточках пальців. Але не захоплюйте великий палець. Стрічка повинна прилягати до руки щільно. Злегка зігніть долоню і запишіть кількість сантиметрів.

Якщо сантиметра немає під руками – беріть мотузку або товсту нитку. Оберніть її навколо руки, а потім вимірюйте лінійкою.

Якщо у вас довгі пальці, то виміряйте відстань від кінчика середнього пальця до першої поперечної лінії зап'ястя.

Розміри зазвичай вказують за двома параметрами - числова і вона збігається з обхватом кисті. Або літерами - вона відповідає кількості сантиметрів.

Як обчислити розмір рукавичок

Як підібрати рукавички

Найважливіше - руці має бути зручно. Рукавички не повинні сковувати рухи, надягати та зніматися повинні без зусиль. Пальці повинні легко згинатися.

Одягнену рукавичку розправте по руці - нічого не повинно тиснути, бовтатися або збиратися в складки. ваш розмір той, при якому Рукавичка прилягає як друга шкіра.

Довжина пальців і довжина рукавичок повинні збігатися. Там не повинно бути порожнього місця - ні між пальцями, ні на кінчиках.

Шкірні рукавички з часом розтягуються і, якщо при покупці є вибір між злегка тісною і більш вільною – вибирайте більш тісні.

Вибирайте рукавички, у яких менше швів – такі вироби служать довше і повільніше розтягуються, ніж ті, які пошиті зі шматочків.

На зиму можна купувати аксесуар на пів розміру більше – щоб було місце для теплого повітря. Такі рукавички сядуть в повному обсязі ідеально, але руки точно не замерзнуть.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...