Вибрати рукавички на осінньо-зимовий період - ціла наука. Найзручніше, звичайно, поміряти на руку відразу необхідний аксесуар в магазині. Але на жаль, такий варіант не завжди доступний і іноді хочеться вручити рукавички як подарунок близькій людині. Як правильно вибирати рукавички та обчислити необхідний розмір, розповіли у виданні Lifehacker, зазначають Патріоти України.
Розмір правої та лівої руки може відрізнятися у кожної людини. Для вимірів вибирайте ту руку, якою ви пишете.
Оберніть сантиметр навколо долоні в найширшому місці, по кісточках пальців. Але не захоплюйте великий палець. Стрічка повинна прилягати до руки щільно. Злегка зігніть долоню і запишіть кількість сантиметрів.
Якщо сантиметра немає під руками – беріть мотузку або товсту нитку. Оберніть її навколо руки, а потім вимірюйте лінійкою.
Якщо у вас довгі пальці, то виміряйте відстань від кінчика середнього пальця до першої поперечної лінії зап'ястя.
Розміри зазвичай вказують за двома параметрами - числова і вона збігається з обхватом кисті. Або літерами - вона відповідає кількості сантиметрів.
Як підібрати рукавички
Найважливіше - руці має бути зручно. Рукавички не повинні сковувати рухи, надягати та зніматися повинні без зусиль. Пальці повинні легко згинатися.
Одягнену рукавичку розправте по руці - нічого не повинно тиснути, бовтатися або збиратися в складки. ваш розмір той, при якому Рукавичка прилягає як друга шкіра.
Довжина пальців і довжина рукавичок повинні збігатися. Там не повинно бути порожнього місця - ні між пальцями, ні на кінчиках.
Шкірні рукавички з часом розтягуються і, якщо при покупці є вибір між злегка тісною і більш вільною – вибирайте більш тісні.
Вибирайте рукавички, у яких менше швів – такі вироби служать довше і повільніше розтягуються, ніж ті, які пошиті зі шматочків.
На зиму можна купувати аксесуар на пів розміру більше – щоб було місце для теплого повітря. Такі рукавички сядуть в повному обсязі ідеально, але руки точно не замерзнуть.
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...