Вибрати рукавички на осінньо-зимовий період - ціла наука. Найзручніше, звичайно, поміряти на руку відразу необхідний аксесуар в магазині. Але на жаль, такий варіант не завжди доступний і іноді хочеться вручити рукавички як подарунок близькій людині. Як правильно вибирати рукавички та обчислити необхідний розмір, розповіли у виданні Lifehacker, зазначають Патріоти України.
Розмір правої та лівої руки може відрізнятися у кожної людини. Для вимірів вибирайте ту руку, якою ви пишете.
Оберніть сантиметр навколо долоні в найширшому місці, по кісточках пальців. Але не захоплюйте великий палець. Стрічка повинна прилягати до руки щільно. Злегка зігніть долоню і запишіть кількість сантиметрів.
Якщо сантиметра немає під руками – беріть мотузку або товсту нитку. Оберніть її навколо руки, а потім вимірюйте лінійкою.
Якщо у вас довгі пальці, то виміряйте відстань від кінчика середнього пальця до першої поперечної лінії зап'ястя.
Розміри зазвичай вказують за двома параметрами - числова і вона збігається з обхватом кисті. Або літерами - вона відповідає кількості сантиметрів.
Як підібрати рукавички
Найважливіше - руці має бути зручно. Рукавички не повинні сковувати рухи, надягати та зніматися повинні без зусиль. Пальці повинні легко згинатися.
Одягнену рукавичку розправте по руці - нічого не повинно тиснути, бовтатися або збиратися в складки. ваш розмір той, при якому Рукавичка прилягає як друга шкіра.
Довжина пальців і довжина рукавичок повинні збігатися. Там не повинно бути порожнього місця - ні між пальцями, ні на кінчиках.
Шкірні рукавички з часом розтягуються і, якщо при покупці є вибір між злегка тісною і більш вільною – вибирайте більш тісні.
Вибирайте рукавички, у яких менше швів – такі вироби служать довше і повільніше розтягуються, ніж ті, які пошиті зі шматочків.
На зиму можна купувати аксесуар на пів розміру більше – щоб було місце для теплого повітря. Такі рукавички сядуть в повному обсязі ідеально, але руки точно не замерзнуть.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...