Консервовані помідори не завжди виходять вдалими і в процесі приготування часто тріскаються або взагалі перетворюються на кашу. Для того, щоб цього не відбувалося, потрібно знати, які помідори підходять для консервації, а які ні, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як правильно вибрати помідори для консервації, щоб вони не перетворилися на кашу в процесі приготування. Поради були опубліковані на сторінці "Всип перцю" у Facebook.
Розмір
Маленькі красиво виглядають у салаті, а гігантські можна вважати вигідними для вирощування. Для консервації краще використовувати помідори середнього та маленького розміру. Великі підійдуть для приготування аджики
Смак
Можуть бути дуже солодкі, можуть бути дуже кислі, може бути мікс. І звичайно ж, що в різних стравах або для консервації потрібні різні види.
Кількість та величина насіння та структура
Бувають томати, в яких майже немає насіння, а тільки м'ясисте наповнення. Вибирайте для консервації пружні помідори, якщо ви їх консервуватимете цілими.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...