Консервовані помідори не завжди виходять вдалими і в процесі приготування часто тріскаються або взагалі перетворюються на кашу. Для того, щоб цього не відбувалося, потрібно знати, які помідори підходять для консервації, а які ні, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як правильно вибрати помідори для консервації, щоб вони не перетворилися на кашу в процесі приготування. Поради були опубліковані на сторінці "Всип перцю" у Facebook.
Розмір
Маленькі красиво виглядають у салаті, а гігантські можна вважати вигідними для вирощування. Для консервації краще використовувати помідори середнього та маленького розміру. Великі підійдуть для приготування аджики
Смак
Можуть бути дуже солодкі, можуть бути дуже кислі, може бути мікс. І звичайно ж, що в різних стравах або для консервації потрібні різні види.
Кількість та величина насіння та структура
Бувають томати, в яких майже немає насіння, а тільки м'ясисте наповнення. Вибирайте для консервації пружні помідори, якщо ви їх консервуватимете цілими.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...