Консервовані помідори не завжди виходять вдалими і в процесі приготування часто тріскаються або взагалі перетворюються на кашу. Для того, щоб цього не відбувалося, потрібно знати, які помідори підходять для консервації, а які ні, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як правильно вибрати помідори для консервації, щоб вони не перетворилися на кашу в процесі приготування. Поради були опубліковані на сторінці "Всип перцю" у Facebook.
Розмір
Маленькі красиво виглядають у салаті, а гігантські можна вважати вигідними для вирощування. Для консервації краще використовувати помідори середнього та маленького розміру. Великі підійдуть для приготування аджики
Смак
Можуть бути дуже солодкі, можуть бути дуже кислі, може бути мікс. І звичайно ж, що в різних стравах або для консервації потрібні різні види.
Кількість та величина насіння та структура
Бувають томати, в яких майже немає насіння, а тільки м'ясисте наповнення. Вибирайте для консервації пружні помідори, якщо ви їх консервуватимете цілими.
Для того, щоб ваша білизна пахнула свіжістю, ви повинні ретельно чистити свою пральну машину щомісяця. Для цього можна використати два побутові засоби, які точно є у вашій шафі, передають Патріоти України. Блогерка та експертка з прибирання Крісті под...
Ви любите гостру їжу? Відповідь на це питання — один із найкращих лакмусових папірців у кулінарному світі. Як виявилося, є причина, чому ви віддаєте перевагу такій їжі. Що відбувається з нашим організмом і звідки такі уподобання, розповідає Eat This No...